2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کو‌توهینش؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

والاه بالله جزو نرمالترین و صادقانه ترین اسی هایی بود که میشه دید اینجا …( با توجه به اسکرین شات های شما ها ) …

به خدا نمیفهمم که چون حالا دعواتون شده تو تایپک دیگه با این مدارک که فرستادی ، چی رو می‌خوای ثابت کنی ؟

بر شیطان لعنت بفرست و بگذر ….

والاه بالله جزو نرمالترین و صادقانه ترین اسی هایی بود که میشه دید اینجا …( با توجه به اسکرین شات های ...

اگه از دید نو یه ادم که بیخودی بچشو کتک میزنه و بی دلیل با شوهرش نمیسازه نرماله پس بدون خود تو هم مشکل داری که دیوانه بودن رو مشکل نمیبینی

به قولی دیوانه چو دیوانه بیند خوشش اید

اگه از دید نو یه ادم که بیخودی بچشو کتک میزنه و بی دلیل با شوهرش نمیسازه نرماله پس بدون خود تو هم مش ...

به خودم اجازه دادم ( با توجه به اینکه شما به خودت اجازه دادی و چون فقط من نظرم رو دادم و روی کار خلاف قانون سایت که اسکرین تایپک دیگران رو فرستادی ، نظرم رو دادم ولی شما به راحتی آب خوردن به دیگران و من ، توهین می‌کنی و دیوانه خطاب مبکنی ) ،. زفتم و تایپک‌ های قبلیه شما رو خوندم و بهتر متوجه ری اکشن شما در مقابل خودم شدم و دیگه ممبعد واقعا حواسم رو باید بیشتر جمع کنم که با کی طرف حسابم و وقت گرانبها رو‌….

بدرود …

یکی از صداها دیوانه البته از دید شخص شما 😉

به خودم اجازه دادم ( با توجه به اینکه شما به خودت اجازه دادی و چون فقط من نظرم رو دادم و روی کار خلا ...

من بازم روی حرفم تاکید دارم تو اگ منطق داشتی از یه ادمی که مریضه و اومده توهین میکنه حمایت نمیکردی حالا چه من ازش  پست بزارم چه نزارم تو که با دیدن مستند هم هم مغزت قانع نمیشه پس سادیسم ازارگری هم داری ک منو مجبور به تایپ کردن میکنی هر چند اشتباه میکنم دارم خودمو زحمت میندازم توضیح بدم 

چیزی که مشخصه 

اصلا نیاز به اثبات قول خودت که یکی از صدها روانی هستی  ندارم 

پس دیگ ریپلای نزن چون باز نمیکنم بخونم