2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 90 پست
چیزایی که گفتی مال خودشه؟ چون پزشک تازه تو ۲۷ سالگی طرحش تموم میشه و هنوز درامد آنچنانی برای خرید خو ...

بله برا خودشه . و خانوادش هم هواش را داشتن در این زمینه . خودش هم خیلی تلاش کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب میاد پیش من داغ دل منو هم تازه میکنه 🤦‍♂️😂منظورم از پزشکی، یکی از شاخه هاشه . مثل بیوتکنولوژی ...

یعنی شنا به اینا میگین طرف پزشکه؟ قطعا به خاطر همین جواب رد میشنوه خود بزرگ بینی!

نه نگفته پزشکه من موندم شما دخترا چندچنین پسره شغلش خوب بوده میگین نه ، خوب نباشه میگین نه موندم خدا ...

شاید اخلاق یا قیافه نداره مگه همه چی پول وشغله.شاید خونوادها به هم نمیخورن هزار دلیل داره دیگه 

یک عدد دادیار ۲۷ ساله هستم 🤣🤣🤣چندساله پاکم ببخشید حوصلم سررفته ولی دادیارم واقعا

رشته حقوق رو چجوری خوندید که آزمون قضاوت قبول شدید منم قراره امسال برم دانشگاه برای رشته حقوق

خب میاد پیش من داغ دل منو هم تازه میکنه 🤦‍♂️😂منظورم از پزشکی، یکی از شاخه هاشه . مثل بیوتکنولوژی ...

اونقدری که برای شما پسرا پول مهمه برای دخترا مهم نیست 😅😂

از دخترای علوم پایه اقتصاد روان مهندسی ها پیرا ‌..‌. پر دختره😂

یعنی خودتونم با خودتون تکلیفتون مشخص نیست

یعنی نمیدونی چجوری باید عمل کنی تا دخترا اوکی بدن

باور کن پول اونقدر مهم نیست نه که بگم بی ارزشه 

ولی رفتار درست دخترارو‌ جذب میکنه یه شخصیت خودساخته و کاریزماتیک رمانتیک