2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی راسته که

148 بازدید | 6 پست

میگن دل به دل راه داره ؟؟

من از اطرافیانم و دوستام زیاد دیدم که وقتی یکی به یکی حس پیدا میکنه دو حالت داره یا اون طرف زودتر به این یکی حس داشته یا اون طرف به زودی حس پیدا میکنه 

ولی بازم بعضی جاها میگن نه همچین چیزی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس مخالف نمیدونم ولی همجنس خودم اره

پیش اومده ب یکی گفتم از فلان دختره خیلی خوشم میاد اونم گفته اتفاقا اونم میگه از تو خوشت میاد😂

درکل هرچیو دوطرفه دوس دارم حس کنم یکی خوشش میاد منم نزدیک میشم ولی خدانکنه حس کنم یک درصد سرده یا دوری میکنه 

جوری میشم پیش خودش بگه انگار از دماغ فیل افتاده ببین چ خودشو میگیره🤣درحالی ک کلا آدمی نیسم مغرور باشم یا خودمو بگیرم

جنس مخالف نمیدونم ولی همجنس خودم ارهپیش اومده ب یکی گفتم از فلان دختره خیلی خوشم میاد اونم گفته اتفا ...

چه جالب 👌😅

دقیقا من که به روشم میارم بفهمم بد گفته

حالا همین قضیه دل به دل من یه مدت یه پسره بود به دلم بدون دلیل نشسته بود بعد ها متوجه شدم خیلییی دوسم داشته من خبر نداشتم