سلام دوست عزیز
درخواست دوستی داده بودی
از تاپیک اخرت متوجه علت درخواستتون شدم
عزیزم
الان که استخدام بانک ها و سازمان ها خیلی محدود شده به علت اینکه اکثرشون قصد سبک سازی دارن، یعنی به ازای افراد بازنشسته کمتر نیرو استخدام می کنن در صورتی که قبلا جای افراد بازنشسته رو سریع با نیروی جدید پر می کردن
از این موضوع بگذریم و قرار رو بزاریم بر گرفتن نیرو جدید، برای ورود به بانک ها اصولا یک سری رشته رو اعلام می کنن که اکثر وقتا حسابدار، ای تی، اقتصاد رو شامل میشه
الان بیشتر نیروی لیسانس و فوق لیسانس می گیرن که البته بیشتر فوق لیسانس
مدرک از کدوم دانشگاه باشه مهم نیست ولی داشگاه های بدون کنکور کنسله و دانشگاه های ضعیف، امتیاز کمتری برای استخدام داره هر چه دانشگاه بهتر باشه اون شخص تو مصاحبه برگ برنده تری داره مثلا فوق لیسانس کامپیوتر شریف رو رو سرشون می زارن البته اگر سواد اجرایی هم داشته باشه تا یک لیسانس کامپیوتر از .... ولی بازم میگم سواد علمی براشون مهمتر از برند دانشگاه است.
در مصاحبه به پروژه ها و توانمندی ها خیلی اهمیت می دن، به طرح هایی که توذهنتون هست ، به ایده هایی که دارین و بعلاوه سواد علمی و اجرایی
در مصاحبه 5 تا 6 نفر نیروی با سابقه و مدیر بانک که تو کارشون خیلی هم خبره هستن، داوطلب رو به چالش می کشن از همه لحاظ، قدرت تکلم، قدرت دفاع، قدرت ارتباط، خلاقیت، استفاده از تهدیده و فرصت ها، استراتژیک تصمیم گیری و غیره
هر چی جلوتر میریم، مصاحبه ها و ازمون ها به مراتب حرفه ای تر و خلاقانه تر میشن
من از منابع ازمون اطلاعی ندارم، انچه که می دونستم سعی کردم براتون توضیح بدم، انشاله موفق باشید.
انشاله بهترینا براتون اتفاق بیفته