2777
2789

زبان خییییلی زوده خیلی

هرچی خودش علاقه داره الان زوده بگی چی اینده داره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زبان خییییلی زوده خیلیهرچی خودش علاقه داره الان زوده بگی چی اینده داره

خودش میگه یا زبان یا شنا ...کاراته هم الان کمربند سبز هست ولی میگه دیگه نمیرم البته دودل هست   نمی‌دونم کدومشو بزارمش 

خودش میگه یا زبان یا شنا ...کاراته هم الان کمربند سبز هست ولی میگه دیگه نمیرم البته دودل هست نمی‌د ...

شنا بنویس بهش خوش میگذره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

شنا بره مدرک هم بهش میدن ؟

مدرک میخواد چیکار؟ قراره اوقاتش پر بشه

چطور ؟تازه یکی از کاربرا گفته زوده .. به نظرت این سن راه میدن ؟ برا زبان

بهترین محل آموزش کشور کانون زبان ایرانه که تو همه شهرها شعبه دارن ، اونا از ده سالگی بچه هارو راه میدم که درستشم همینه

الان بفرستینش شنا اما زبان خیلی مهم تره ، تا میتونید براش فیلم های آموزشی و کتاب داستان های آموزشی و برنامه کودک زبان اصلی بزارین تا از همین الان یادبگیره

بهترین محل آموزش کشور کانون زبان ایرانه که تو همه شهرها شعبه دارن ، اونا از ده سالگی بچه هارو راه می ...

از ۴ سالگی باهاش کار کردم تو سن ۵ سالگی حروفش رو به صورت شعر می‌خوند و ۶سالگی میتونست اسم فامیلش رو انگلیسی بنویسه 

از ۴ سالگی باهاش کار کردم تو سن ۵ سالگی حروفش رو به صورت شعر می‌خوند و ۶سالگی میتونست اسم فامیلش رو ...

خیلی خوبه ، حتما باهاش کار کنید بچه ها تو بچگی نباید کلاس برن ولی اگه به صورت بازی یاد بگیرن بعداً عالی میشه یادگیری براشون