2777
2789
عنوان

واقعا چرا آدما اینجوری شدن😭

70 بازدید | 3 پست

من یه جایی کار میکردم همکارم زیرابمو زد انداختنم بیرون حالا هر جا میرم برای کار چون شهرمون کوچیکه خبرا زود میرسه میگن سابقه کار داری ؟میگم آره میگن کجا کار میکردی ؟میگم فلان جا میگن شماره تو بزار خبرت میکنیم بعد از چند روز میرم میگن نه صابکارت اومده بدتو گفته به نظرتون با صابکارم چجوری برخورد کنم ناچارم چیزی نگم بهش چون مردکه حیا ابرو نداره

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

امروز یه نفر تو خیابون بهم‌پشنهاد کار داد گفتم جا قحط بود تو خیابون اخه تو ماشین بود وایستاد و اومد سمتم پیشنهاد داد 

گفتم مردم اینقدر در به در دنبال کارن این یارو من چی فرض کرده اسکل ام کرده اینجور میک 

منم همینجوری بودم ...از طرف من رفته بودن یه حرفی به مدیرمون زده بودن...منکه خودم داشتم میرفتم نمیدونم چرا اون حرفو زده بودن...خدا ازشون نگذره...اگه جایی رفتی خودت زودتر قبل از اینکه از صاحب کارت بپرسن ماجرا رو تعریف کن...یا میگیره یا نه...اگه هم صلاح میدونی اصلا نگو سابقه کار داری...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوری بودم ...از طرف من رفته بودن یه حرفی به مدیرمون زده بودن...منکه خودم داشتم میرفتم نمیدون ...

آخه من نمیتونم جاهای دیگه کار کنم چاره ای ندارم جز اینکه فقط همونجاها دنبال کار باشم اونجا هم که دیگه زیرآبمو زدن آره خدا بحق علی بزنه به کمرشون نابود بشن الهی

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید