2777
2789

من میخوام اول ابان اقدام کنم،چی کارا باید بکنیم؟؟همسرمم باید چکاب کامل شه یا نیازی نیست،لطفا راهنماییم کنین من هیچی بلد نیستم😞😞

نمیدونم ما که کار خاصی نکردیم 

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

فقط قبل اقدام بهداشت برو فولیک اسید بخور ازمایشم بده خودشون راهنمایت میکنن

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دکتر نرم؟

تو همون بهداشت هم پزشک و ماما هست بازم میخای مطمئن شی برو متخصص اما فک نکنم نیاز باشه

یعنی دکتر نرم؟

حتما برو

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

تمام ازمایشات خون قند چربی هورمونی مثل  تیرویید پرولاکتین پروژسترون استروژن.

پاپ اسمیر.

سونوی تخمدان.

چکاب دندون پزشکی.

فولیک اسیدِ

شوهرتم ازمایش خون قند چربی و اسپرم هم بدی خوبه.

خدایا شکرت....

من همه آزمایش های لازمو دادم همش نرمال بود

سونو نرفتم نمیدونم چرا

بعد ۸ماه فهمیدم کیست دارم

حتما همه جوره خودتو اماده کن

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀