2777
2789
عنوان

تو رو خدا نگید بچه ناخواسته

547 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

خیلی جاها میخونم نوشتن ناخواسته بچه دار شدن و واقعا از خوندنش ناراحت میشم

اخه کی تو این دور و زمونه ناخواسته باردار میشه، با این همه راه جلوگیری و قرص و..

میدونید وقتی میگید ناخواسته روی بچتون میمونه و همه تا اخر عمر همینو بهش میگن

یکی از فامیلای ما ۱۰ سالشه هنوز بهش به شوخی و خنده میگن ناخواسته ولی اون دختر خورد میشه، ناراحت میشه

پس اگه واقعا بچه نمیخواید حواستون به کارتون باشه

قصد توهین ندارم و پیشاپیش عذرخواهم😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

خیلیا هستن من دیدم با وجود استفاده از روشهای جلوگیری باردار میشن.میشه ناخواسته دیگه!هیچکدوم از روشهای جلوگیری ۱۰۰درصد نیستن.ولی اینکه بچه بزرگ بشه بهش بازم بگن ناخواسته بودی درست نیست،حق با شماست.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
وقتی به سرت اومد میفهمی هر کی اینو گفت به سرش اومد  خخخخ اولش ادم میگه ناخواسته، بعدش مهرش به ...

نه ، فکر نمیکنم بشه، اخه مگه راه های جلوگیری چشونه که استفاده نمیکنن

خیلیا هستن من دیدم با وجود استفاده از روشهای جلوگیری باردار میشن.میشه ناخواسته دیگه!هیچکدوم از روشها ...

خب نریزن توش!!!🙈🙈🙈

اونم اختیارش دست خودشون نیس؟!

ببخشید خیلی رکم

نه ، فکر نمیکنم بشه، اخه مگه راه های جلوگیری چشونه که استفاده نمیکنن

میگم که

تا به سرت نیاد باور نمیکنی

طرف ک ا ندوم استفاده کرده

قرص اورژانسی هم خورده

طبق محاسباتش اصلا روزای تخمکگذاریشم نبوده، اما باردار شده

عزیزم وقتی خودت با این مواجه میشی می بینی اصلا هم چیز پیش پا افتاده ای نیست و هضمش خیلی سخته

من خودم سه تا سقط داشتم و کلی سختی کشیدم و آخرم با هزاران آمپول و قرص و استراحت و اینا خدا بهم یه دخملی داده ولی در کمال ناباوری و با اینکه قرص هم میخوردم یهو باردار شدم دخترم ۱۶ ماهشه و من ۱۶ هفته باردارم واقعا شرایط سختی دارم دخترم خیلی بی قراره و به شدت وابسته الانم همون پروسه آمپول زدن و این چیزارو دارم تازه جفتمم پایینه و هزارتا مشکل دیگه

ولی هر کس متوجه میشه باردارم از اطرافیان میگم هدیه خداست چون اول و آخر مسئولیت بچه با منه اون که گناهی نکرده

خب نریزن توش!!!🙈🙈🙈 اونم اختیارش دست خودشون نیس؟! ببخشید خیلی رکم

با قرص و کاندومم باز احتمالش هست.ربطی نداره.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

منم شدیدا با حرف استارتر موافق بودم...توجه کنید بودم...شوهرم ک بدتر از من میگف یعنی چی میگن خدا داد چرا ندونم کاری خودتون و ب اسم خدا توجیه میکنید...تا اینکه دو ماه پیش مثل تمام این شش سال ک ازدواج کردیم پیشگیری کردیم و حتی تو ایام تخمک گذاری من بنا ب دلایلی با همسرم حرفم شد حتی رابطه محافظت شده هم نداشتیم چ برسه ب محافظت نشدخ...یعنی باهم حرف نمیزدیم رابطه پیش کش از پنجم سیکلم تا 18یا19ممن پریودام منظمه و تخمک گذاریم هم مرتبه...خلاصه اینکه در کمال ناباوری زد و ازمایش بارداریم مثبت شد هنوز تو شوکم هر چند بچه ام سفط شد ولی خودمم هنوز موندم تو کار خدا خیلی ها کلی دوا درمون میکنن حساب کتاب روزای تخمک گذاریشون میکنن بجه دار نمیشن اونوقت ما در اوج قهر!!!!اما با این حرفت صد در صد موافقم ک لفظ ناخواسته نباید رو بجه بمونه بجه ک اومد چ با برنامه چ بی برنامه مسولیتش پای پدر مادره

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد