خیلی از مامانم متنفرم حالم ازش بهم میخوره موندم چطور ب بابام بگم بابام ی زمین چند میلیاردی به نامش زده حالا بابام گذاشته سر کار ک اون زمین بساز بریم اونجا زندگی کنیم قرار بعد اینکه بابام خونه رو ساخت از بابام طلاق بگیره و با کسی ک باهاشه ازدواج کنه یعنی داره هم مال بابام بالا میکشه هم بهش خیانت میکنه میترسم بگم پیش نامزدم آبروریزی بشه هر چی پول بابام داره ازش میگیره میده طلا برای خودش میره صورتش درست میکنه لیفت بدن میکنه و ... حالم ازش بهم میخوره بنظرتون چطور ب بابام بگم 😔 اگه نامزدم بفهمه خیلی آبروریزی میشه من امیر رو خیلی دوس دارم این کار مامانم داره داغونم میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم وضعیتت خیلی خاصه بنظرم با یه مشاور حتما صحبت کن...
ولیمن اگر بودم مامانم رو میترسوندم و تهدید میکردم که بابا میگم و دست از اینکارا بردار
اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
جرم خیانت حتی اگه اعدام نباشه کمتر از اعدام نیست. یه چیز در حد همون. یه چیزی هست به اسم وفاداری، تعهد. تعهد از عشق خیلی مهم تره. شما ممکنه بری مترو ۴ تا پسر جذاب ببینی ولی این دلیل نمیشه کسی که الان باهاشی رو ول کنی. چنین زنی فکر نمیکنم ارزشی داشته باشه. پدرت رو نجات بده