2777
2789
عنوان

بنظرتون بلاکش کنم😐😭

265 بازدید | 27 پست

دوست پ سرم از دو شب پیش جواب پیاممو نداد تا الان منم دیگ هیچ پیامی ندادم اونم ن زنگ زد ن پیام داد الان دلم میخاد از تلگرام و اینستا بلاکش کنم ک فکر نکنه من منتظرشم

ی ادم روانیه و رد دادس کلا خیلی دوس دارم زودتر از شرش راحت بشم 

ولی دو دل هستم نمیدونم بلاک کنم یا نه میترسم هار بشه دوباره بیاد تو کوچمون😐

متنفرم ازش الکی میگفت دوسم داره .ادم مگه از کسی ک دوسش داره سه روز بی خبرمیمونه؟ 💔🥲

بلاک نکن

اگه زنگ زد گفت ببخشید نبودم

بگو عععع  چند روز نبودی؟چقدر عمر زود میگذره

من اصلا متوجه عدم حضورت نشدم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلاکش کن بهتر از اینه که ی آدم سمی رو تحمل کنی 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بلاک نکناگه زنگ زد گفت ببخشید نبودمبگو عععع چند روز نبودی؟چقدر عمر زود میگذرهمن اصلا متوجه عدم حضور ...

خب بلاک نکنم فکر میکنه من منتظرشم 

زنگم بزنه پیامم بده جواب نمیدم انقد زنگ بزنه تا بمیره عوضی

اونم پیام منو جواب داد منم جواب نمیدم

خب بلاک نکنم فکر میکنه من منتظرشم زنگم بزنه پیامم بده جواب نمیدم انقد زنگ بزنه تا بمیره عوضیاونم پیا ...

چن سالته ؟

چن سالشه؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بلاکش کن بهتر از اینه که ی آدم سمی رو تحمل کنی

خیلی دلم میخاد بلاک کنم ولی میترسم بیاد تو کوچمون یا زنگ بزنه و پیامای چرت و پرت بده

دفعه قبل اومد تو کوچه داشت ماشینشو اتیش میزد با خودشو

خیلی دلم میخاد بلاک کنم ولی میترسم بیاد تو کوچمون یا زنگ بزنه و پیامای چرت و پرت بدهدفعه قبل اومد تو ...

عزیزدلم ب درررک بزار بمیره 

نمیدونم چطوری بهت بگم تو اول باید خودتو دوس داشته باشی اون میخواد خودشو بکشه بزار بکشه میخواد بمیره بزار بمیره وقتی داره ب تو آسیب میزنه همون بهتر ک نباشه 

خودخواه باش🤍🍃

خیلی دلم میخاد بلاک کنم ولی میترسم بیاد تو کوچمون یا زنگ بزنه و پیامای چرت و پرت بدهدفعه قبل اومد تو ...

😐

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
خب بلاک نکنم فکر میکنه من منتظرشم زنگم بزنه پیامم بده جواب نمیدم انقد زنگ بزنه تا بمیره عوضیاونم پیا ...

بلاک نکن

بلاک هم یه نوع توجه حساب میشه بزار بمونه فعلا

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

عزیزدلم ب درررک بزار بمیره نمیدونم چطوری بهت بگم تو اول باید خودتو دوس داشته باشی اون میخواد خودشو ب ...

دیگ بمیره هم برام مهم نیس همش بهم دروغ گفت الکی دلمو خوش کرد متنفرم ازش کاش زنده نمونه😔دیگ برام مهم نیس هرچی میخاد بشه فقط دستش ب من نباید برسه ک منو میکشه🥲

😐

تو جزء کاربر هایی هستی که خیلی موافق نظراشونم🫠🫠🤍