2777
2789
عنوان

عروس هلندی

94 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من تصمیم دارم عروس هلندی بخرم چون خیلی تنهام بنظرتون خوبه اونایی که دارن لطفا از تجربیاتشون بگن آخه من جمعه ها میرم خونه مادربزرگم و کلی کلاس هم درطول هفته دارم و جمعه که میرم ممکنه کل روز نباشم میتونم ببرمش باخودم ولی چون اونجا بچه کوچیک دارن میترسم مشکلی براش پیش بیاد اگه میشه منو راهنمایی کنین و یه سوال دیگه ماهانه با دامپزشک و داروها و غذا و اسباب بازی چقد هزینش میشه ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ سال پیش داشتم 

میگی تنهایی ولی میگی کل روز ممکنه خونه نباشی؟ 

این که نمیشه خو حیوونکی از تنهایی دق میکنه

پرنده رو نمیشه جا به جا کرد و مثلا ببریش از این خونه به این خونه استرس میگیرتش و پر ریزی میگیره 

هزینشم زیاد نمیشد پرنده تا مریض نشه دامپزشک اازم نداره 

من در ماه نیم کیلو مخلوص و ارزن و تخم کتان براش میگیرفتم 

ولی وقتی همیشه تو خونه نیستی بهتره نیاری

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

واقعا دودلم چون الان میخایم خونمون رو هم عوض کنیم اکرم خریدم بعد از اسلاب کشی میخرم خانوادمم به سختی راضی کردم میترسم بمیره چون من دخترعمم داشت بعد یبار مهمون اومد خونشون اونم عروسشو آزاد کرده تو اتاق درم بسته بعد که مهمونا رفتن میره میبینه گلدون از طاقچه افتاده پایین شکسته و عروسشم کنارش مرده انقد افسرده شده بود منم خودم خیلی میترسم چون خودمون قناری داشتیم بااینکه من اصلا بهش وابسته نبودم یبار غذا نداشت منم دیرم شده بود میخاستم برم مدرسه به مادرم گفتم براش غذا بذاره اون یادش رفته بود وقتی از مدرسه اومدم چون گشنش بود مرده بود اونقدر براش گریه کردم

۳ سال پیش داشتم میگی تنهایی ولی میگی کل روز ممکنه خونه نباشی؟ این که نمیشه خو حیوونکی از تنهایی دق م ...

ببین کلاسام دوروز در هفته و سه ساعته حالا اونو میتونم نرم اما خونه مادربزرگم اگه یه روز کامل تنهاش بزارم یعنی افشرده نمیشه؟

ببین کلاسام دوروز در هفته و سه ساعته حالا اونو میتونم نرم اما خونه مادربزرگم اگه یه روز کامل تنهاش ب ...

طبق گفته و نوشته بالات اصننن نسپرش دست کسی 

من خودم الان گربه دارم بخاطر گربم سفرمو کنسل کردم با اینکه مبخاستم بزارمش پیش خواهرم و خیلییی بهش اعتماد دارم اما بازم چون بچه داشت گفتم هرچیزی ممکنه واسه حیوونم پیش بیاد 

کلا اگر نمیتونی چارچشمی مواظب حیوون باشی بهتره که نیاری 

پرنده ها هم زود افسردع میشن اگر جاشون هی عوض بشه 

طبق گفته و نوشته بالات اصننن نسپرش دست کسی من خودم الان گربه دارم بخاطر گربم سفرمو کنسل کردم با اینک ...

مرسی از راهنماییت 👍 یه سوال یعنی با به روز تنها گذاشتن هم افسرده میشه؟

مرسی از راهنماییت 👍 یه سوال یعنی با به روز تنها گذاشتن هم افسرده میشه؟

نه یه روز که نه 

ولی با چندبار جا به جایی اره گوشه گیر میشه 

ببین کلاسام دوروز در هفته و سه ساعته حالا اونو میتونم نرم اما خونه مادربزرگم اگه یه روز کامل تنهاش ب ...

به هیچ وجه عروس هلندی نگیر، 

این پرنده اگه تنها باشه یا مدت زیادی از صاحبش دور باشه افسردگی میگیره، یه گوشه میمونه بازی نمیکنه سوت نمیزنه.. 

خواهشا نیار وقتی شرایطشو نداری

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من دارم.ماده اس.خیلی خیلی بینهایت آروم و مهربون واجتماعیه.سرسفره میاد غذا میخوره.اب میخوره.یه مولتی ویتامین میدم هرازگاهی.با  دون و کاهو وسیب وتخم مرغ هرازگاهی.پسرمم باهاش دوست.اذیتش نمیکنه.دامپزشک نمیبرم.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود