2777
2789

مثلا من عقد کردم مادر بزرگم هی می‌پرسه شوهرت کجاست خونه س یا سرکاره

اومد خونتون چی خورد 

چی تنش بود 

ماشین چی خرید ، کی مراسم میگیرید 

چرا پس مهمونمون نمیکنن

اینجا رفت اونجا رفت 

وااااایییی چجوری واقعا باید جوابشو بدم؟ 

میگم پیر زنه گناه داره اما خیلی متنفرم از آدم فضول

مثلا ما بریم بیرون فردا صبحش به هر دلیلی یه جایی دور از چشم مادرم منو خفت می‌کنه که بفهمه ما شب قبل کجا بودیم! 

چی خوردیم با کی رفتیم خونه کی رفتیم 

کی اومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کلمه جادویی،،چطور،،استفاده کنهرچی پرسید بگوچطور؟!

من همش میگم نمی‌دونم ، خبر ندارم ، یا مثلاً چند بار می‌پرسه من خودم میزنم به اون راه بعد صدام میزنع با لحن بد میگم بلهههههه؟ چتهههه؟؟؟ نمی‌دونم خبر ندارم 

من ب مامانم دوستم گفت کم پیدایی گفتم  بیام ک فضولی کنن گفت کسی ک فضوله تا اخر زندگی تو فضوله کاریش نمیشه کرد وقتی  موقع ازدواجته ازدواج نمیکنی ازدواج کردی کی عروسیته عروسی کردی کی بچه دار میشی بچه دار شدی دومی کی میاد و....

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

مادربزرگت خب احتمالا سالمندهبا سالمند که در افتادن نداره، یه جوری با احترام جواب بده تموم بشه بره

خب متاسفانه این سالمند من خیلییییییی آنتنه! 

چیزی بفهمه کللللللل خونواده پدری من فهمیدن! 

این سالمند یه سالم ساده نیست