سلام ماماناي گل كسي هست كه تونسته باشه بعد زايمان شكمشو تخت تخت كنه من اصلا شكم نداشتم ولي بعد زايمان يه كم اومده بود جلو ولي همش شُل بود چون سزارين بودم نتونستم ببندمش خيلي درد داشتم الان پنج ماه گذشته احساس ميكنم سفت تر شده و اومده جلو نميدونم چكار كنم حالا هم كمربند گني ميبندم حس ميكنم كامل نميبرتش عقب
كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي. كاش در شعر من اي مايه عمر شعله راز مرا ميديدي
همین الان گفتم چرا همه یه دفعه به فکر کوچیک کردن شکم افتادن.فکر کنم پیاده روی و ورزش.درکنارش هم باید شکم رابست.منم خیلی دلم میخواد یکم لاغر بشم.
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.