2777
2789
عنوان

لادن و سید علی

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 24 پست
واقعا یعنی فالورر ارزش بازی با احساس آدما رو دارهمن که فکر نمیکنم آدم بخاطر فالورر ابروی خودشو ببره

منم باورم نمی شد خواهر تا این که اینستا نصب کردم 

همشون همینن

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وآقا از سر ناچاری این کارو میکنه بغض اونو فقط کسی که درد کشیده درک میکنه خیلی ها که تو ناز و نعمت پد ...

ما انتظار داریم ایران درست بشه؟؟؟اونی که بدبخت باشه اصلا حوصله داره اینستا نصب کنه بیاد جلوش برقصه؟ اخه چرا شما انقدر ساده این، من ۱۸ سالم بود تا الان که ۲۹ سالمه هم دانشگاه میرفتم هم کار میکردم، اینا دست میزارن رو احساسات مردم، کورشن کارکنن، خودش که همش درحال رقصیدنه شوهرشم پای بساط،باهمین مسخره بازیا خداتومن پول تبلیغات میگیرن

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

واقعا یعنی فالورر ارزش بازی با احساس آدما رو دارهمن که فکر نمیکنم آدم بخاطر فالورر ابروی خودشو ببره

هر فالور ینی پولِ بیشتر عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نمیدونی ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ تومن پول با ادم چیکار میکنه...

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

چون شما خیلی ساده و مهربونی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نمیدونی ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ تومن پول با ادم چیکار میکنه...

ولی این بلاگرا زندگی ندارنا همش در حال تولید محتوا 

اصن میرسن پولاشونو خرج کنن؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ولی این بلاگرا زندگی ندارنا همش در حال تولید محتوا اصن میرسن پولاشونو خرج کنن؟؟؟؟

تو ده میلیارد بده به من تا قبل عروب خرج میکنم برات تازه کمم میارم😂💔

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐