2777
2789
عنوان

نمیزارم شیطان خوشحال بشه

262 بازدید | 16 پست

میخندم ، تا دشمن مشترک منو خدا ، نقطه ضعف دستش نیفته برا وارد شدن 💃

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤞

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من راضی ام ، خوشحالم 🙂😀و میدونم خدا یه روزی حاجتم رو میده دیر یا زود ...خودم میگم به زودی ....میدونم خدا کارم رو میسازه ، اصلا از وقتی بوده ، کار خدا ساختن بوده ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا صد هزار مرتبه شکرت 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
من با شیطان هیچ مشکلی ندرم

آفرین به تو ! پس توپ انرژی هستی

وارد شدن به کجا؟؟اون رقص تهش چی میگه؟؟

وقتی حاجتی داری و یه صدایی هست که میخواد ناامیدت کنه شیطان میخواد به درون شما رسوخ کنه و بگه خدا کاری برات نمیکنه ...اون رقصم برای اینه که خیلی خوشحالم از خوشحالی می‌خوام برقصم چون خدا رو بیشتر از همیشه حس میکنم 

گرفتی؟!🧚

[QUOTE=350659838]؟نگرفتم[/QUOT

میگی با شیطان مشکلی نداری ، پس معلومه انرژی ت بالائه .امیدواری ، بخشنده ای ، بدون کینه ای ، از زندگیت راضی ای ، همه ی اینا رو که داشته باشی شیطان کجا بود که بخوایی باهاش مشکل داشته باشی . امان از لحظه ای که بیکار بی‌هدف ، ناامید ، کینه ای .و غیره باشی

[QUOTE=350659838]؟نگرفتم[/QUOTمیگی با شیطان مشکلی نداری ، پس معلومه انرژی ت بالائه .امیدواری ، بخشند ...

همهی اینایی که گفتی باعث خودتی نه شیطان

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

سلام ، از اون تاپیک اومدم. چند بار ازتون خواستم ادرس کانالی ک گفتید تو ایتا دارید رو بدید فک کنم ندیدید پیاممو

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
سلام ، از اون تاپیک اومدم. چند بار ازتون خواستم ادرس کانالی ک گفتید تو ایتا دارید رو بدید فک کنم ندی ...

پیام دوستی بده شمارمو بهت بدم بیا ایتا از اونجا بهت انتقال میدم

البته بزار ببینم میتونم کپی کنم