2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داره دلتنگ میشه واسه همین بلد نیس احساسشون بیان کنه خدا حفظش کنه شمام خوشبخت بشید 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

دوست داره دلتنگ میشه واسه همین بلد نیس احساسشو بیان کنه خدا حفظش کنه شمام خوشبخت بشید 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

نه

هر شب گریه میکرد خصوصا که شوهرم هم تو دوران عقد همش پیش ما بود و مامان من عاشق دور هم بودن و خونه شلوغی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نههر شب گریه میکرد خصوصا که شوهرم هم تو دوران عقد همش پیش ما بود و مامان من عاشق دور هم بودن و خونه ...

خوش بحالت من که قلبا دلتنگ خونه بابام میشم تا حرفش میشه بغضی میشم ولی این کارای مامانم رو میبینم حس میکنم دیگه جام تو خونه نیست باید فقط زودتر جمع کنم برم . کارامو دارم تند تند میکنم که زودتر عروسی کنم

خوش بحالت من که قلبا دلتنگ خونه بابام میشم تا حرفش میشه بغضی میشم ولی این کارای مامانم رو میبینم حس ...

انشالله خیره عزیزم 

خوشبختی در راهه 

مطمین باش اینقدر قراره از همسرت عشق دریافت کنی که این بی مهری رو اصلا یادت نمی مونه 🙏🙏🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.