2777
2789
عنوان

بیاین برای رابطه خوب ایده بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 134 پست
دقیقا وقتی مس.ته کیوته گریه میکنن ادم دلش میلرزه به شدت جذابببیااا استینتو بده پاینن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشق اون سکانسم که دعواش میکرد 

دستاتو به نمایش نزار عه پدصگ😂😂

والا اگه شوهر منم این بود میکردمش تو گونی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی دقیقاااا مثلا داره درمورد یه موضوع مهم صحبت میکنه میگم وایی ناخونم شکستتت بعد یا داشت درمورد مد ...

تو چقد منییییی😂😂😂😂😂

من کلا تو زندگیم اینطورما نه فقط برا اون

پریود شدنی یه ادا اصولی دارم بابا باید کلیییی ماساژ بده پاستا بگیره ناز بخره من اروم شم😑😂خب چه کنم نتیجه اول نوه اول بچه اول قبول دارم خیلی نسبت به بقیه لوسم و نمیخوام اینطور باشهههه ولی ارادی نیس

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشق اون سکانسم که دعواش میکرد دستاتو به نمایش نزار عه پدصگ😂😂والا اگه شوهر منم این ب ...

واییی خیلی خوبب پسره هی میگفت نمیحوام واییییییییییییییی

مخصوصا که حافضشو از دست داده بود دوباره عاشقش شد و میپاییدش    

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

😂😂😂

بخدا بعضی وقتا میگن تو ازدواج کنی یارو بدبخت میشه شب نشده بر میگردونتت😂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
تو چقد منییییی😂😂😂😂😂من کلا تو زندگیم اینطورما نه فقط برا اونپریود شدنی یه ادا اصولی دارم بابا با ...

وای من بهش میگفتن دروان پریودیم هرچی بگم حق با منه و هر بحثی می‌شد میگفت درسته حق با توعه تو شرایطت داری

۰آخرا دیگه بهش فشار میومد میگفت نمیشه منم پریود شم یبار بگی قبوله؟همیشه سلیطه بازی در میاری🤣🤣

یا مثلا میخواست فوتبال ببینه میگفتم یا نازمو بکش ببین یام بام دیگه حرف نزن این بدبختم باید نازمو می‌کشید یهو میدید موقعیت مهمه وسط ناز کشیدن میرفت 🤣🤣🤣

منو میگی عشق میکردم

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
واییی خیلی خوبب پسره هی میگفت نمیحوام وایییییییییییییییمخصوصا که حافضشو از دست داده بود دوباره عاشقش ...

ازت بدم میاد🔪🔪🔪🔪 

دوباره یادم آوردی این سریالو دلم شوهر مثل هیون وو خواااااست🔪🔪🔪🔪غیر از اون باید گریه کرد که از این شوهرا فقط برا سریالان 😂😂😭

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍