2777
2789
خب اگر گفت چرا بعضیا شبیه عمه خاله عمو و دایی هستن😆

خیلی راحته توضیحش، فقط متناسب با فهم اون بچه باید جواب بدیم، الان شماهم فکر کنی جوابش میاد دستت، چون مثلا منو خاله هم شبیه بابا و مامانمون هستیم شما فکر میکنی شبیه خاله هم هستی، دقت کنی منو خاله هم شبیهیم

جمله پایینیمو نوشتم بعدش باید یه کاری کنیم که بچه نخواد تحلیل کنه و‌ سوالای بیشتری که متناسب با سنش نیست به ذهنش بیاد

خیلی راحته توضیحش، فقط متناسب با فهم اون بچه باید جواب بدیم، الان شماهم فکر کنی جوابش میاد دستت، چون ...

این یه چیزی تو مدرسه شنیده گلم 

الان مدارس دولتی از سوم به بعد درباره ی مسائل جنسی حرف میزنن 

راهنمایی سیگار و خود ار ض ایی هم دارن ....

بنظرم پسرتو بزار مدرسه غیر انتفاعی بالاشهر 

یا شاهدی جایی ...یه مدرسه ی خاص که همه جور بچه توش نباشه 

کوچه هم نزار بره

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعتی هنوز تو ۱۱سالگی براش توضیح ندادین بچه ها چجور به دنیا میان؟ 

البته سربسته و با کلمات مناسب

هر بچه ای یه مامان داره یه بابا، یه ذره از بابا با یه دونه از مامان با هم ترکیب میشن و بچه درست میشه

بعد باید ببینید چه سوالات دیگه ای می پرسه. 

مثلا چجور ذره از بابا تو شکم مامان میره؟ 

یه جور بغل مخصوصه 

خیلی راحته توضیحش، فقط متناسب با فهم اون بچه باید جواب بدیم، الان شماهم فکر کنی جوابش میاد دستت، چون ...

خب شاید خاله چشم رنگی و بور بود مامان چشم و مو  مشکی😅 جواب پایینتون پاک کردن صورت مساله اس برا ما  دهه شصتی هااست نه بچه های الان . بجه ها هیچ وقت حواسشون پرت نمیشه ازین موضوع و اتفاقا خیلی هم بهش پر و بال میدن . اگر از پدر مادر جواب درست نشنوند میرن از دوستاشون یا تو گوگل که الان دست هر بجه ای هست گوشی جست و جو میکنن . 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
خدایی ۴۵ ساله ای؟💜

چرا بهم نمیاد؟ 

عروس وداماد و2 تا نوه دارم 😍

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
عزیززززززم😍😍سلامتی باشه انشالله

عاقبت بخیر شی عزیزم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔