2777
2789
عنوان

يعني دخترم هوشش كمه؟؟

825 بازدید | 41 پست

دخترم سه سال و جهارماهشه اما هنوز رنگارو بلد نيس

فقط يك و دو بلده بشماره شعر بلد نيس بخونه 

نكرانشم

و از طرفي هم ميكم بفرستمش كلاس جون حيزي بلد نيس شايد بيشتر اذيت بشه

جيكار كتم بنظرتون

❤️عاشقتم همه كسم❤️خودت همه جي رو برام اسون كن و به همه ني ني سالم بده🌹امين يا رب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش ،براش بازی های فکری بخر و بنیش کنارش،باهاش بازی کن و رو تمرکزش کار کن من برا دخترم از یکسالگی باز فکری و پازل میخریدم

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
حرف میزنه ؟ اگه حرف میزنه خودت باهاش تمرین کن بدون شک که همه چیو یاد میگیره

بله حرف ميزنه خيليم حرف ميزنه كه گاهي خستم ميكنه

❤️عاشقتم همه كسم❤️خودت همه جي رو برام اسون كن و به همه ني ني سالم بده🌹امين يا رب
نگران نباش ،براش بازی های فکری بخر و بنیش کنارش،باهاش بازی کن و رو تمرکزش کار کن من برا دخترم از یکس ...

عادتي كه داره اينكه همه چيزو پاره ميكنه فقط براي يكساعتش خوبه

خودت باهاش کار میکنی؟ براش شعر میخونی؟

ميخونم ولي اصلا گوش نميده بازي گوشي ميكنه حواسشوًبه چيز ديكه جمع ميكنه ميگه شعر نخون دوس ندارم 

پازل های مقوایی محکم هست؛از دو تیکه شروع کن،من خیلی بازی فکری با دخترم کار میکنم؛شعر میخونم الفبای انگلیسی یادش میدم،خودتم باید باهاش کار کنی و وقت بذاری

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

بچه دوست من سه سال و دو ماهشه ولی حتی حرف هم نمیزنه. 😐خیلی ناراحته,  به نظرم شما اگه باهاش تمرین کنی یاد میگیره رنگ و شعر و اینا که ذاتی نیست اکتسابیه باید هی باهاش تمرین کنین که یاد بگیره 

خودت باهاش کار کن

خانم برادرم با دخترش خیلی کار میکرد

چهار پنج سالگی برادرزاده م میتونست بخونه و بنویسه

نقاشیش هم عالی بود

ولی خواهرم اصلا با پسرش کار نمیکنه

پنج سالشه

توقع ندارید که به صورت مادر زاد چیزی بلد باشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
ميخونم ولي اصلا گوش نميده بازي گوشي ميكنه حواسشوًبه چيز ديكه جمع ميكنه ميگه شعر نخون ...

اگه بچه ی پر انرژی هست باهاش بازی های پر فعالیت رو بکن بازی هایی که بپر بپر توشه بازی های هیجانی بکن باهاش تا بتونه انرژی تخلیه کنه  اگه میتونی باهاش ورزش کن بعد که خودش خسته شد بهش پیشنهاد بازی اروم و فکری بده که میدونی علاقه داره 

به چی علاقه داره؟از طریق اون یادش بده. ببین منم دو تا دختر دوقلو دارم همسن دختر شما. دخترای منم خیلی بازیگوشن. عاشق عمو پورنگ هستن.چند قسمتشو براشون دانلود کردم.در حین اینکه نگاه میکنن بهشون رنگها رو از طریق رنگ لباس بازیگرا یاد دادم. الان اکثر رنگها رو میشناسن.  یا شعرهایی که توی برنامه خونده میشه رو تقریبا خفظ شدن

https://eitaa.com/good_day