بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پازل های مقوایی محکم هست؛از دو تیکه شروع کن،من خیلی بازی فکری با دخترم کار میکنم؛شعر میخونم الفبای انگلیسی یادش میدم،خودتم باید باهاش کار کنی و وقت بذاری
خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍 یکتا و رستا 😙😙😙
بچه دوست من سه سال و دو ماهشه ولی حتی حرف هم نمیزنه. 😐خیلی ناراحته, به نظرم شما اگه باهاش تمرین کنی یاد میگیره رنگ و شعر و اینا که ذاتی نیست اکتسابیه باید هی باهاش تمرین کنین که یاد بگیره
ميخونم ولي اصلا گوش نميده بازي گوشي ميكنه حواسشوًبه چيز ديكه جمع ميكنه ميگه شعر نخون ...
اگه بچه ی پر انرژی هست باهاش بازی های پر فعالیت رو بکن بازی هایی که بپر بپر توشه بازی های هیجانی بکن باهاش تا بتونه انرژی تخلیه کنه اگه میتونی باهاش ورزش کن بعد که خودش خسته شد بهش پیشنهاد بازی اروم و فکری بده که میدونی علاقه داره
به چی علاقه داره؟از طریق اون یادش بده. ببین منم دو تا دختر دوقلو دارم همسن دختر شما. دخترای منم خیلی بازیگوشن. عاشق عمو پورنگ هستن.چند قسمتشو براشون دانلود کردم.در حین اینکه نگاه میکنن بهشون رنگها رو از طریق رنگ لباس بازیگرا یاد دادم. الان اکثر رنگها رو میشناسن. یا شعرهایی که توی برنامه خونده میشه رو تقریبا خفظ شدن