2777
2789

مادرشوهرم و شوهرم همیشه پشت سرم حرف میزنن بعد من نمیتونم ثابت کنم و بهم میگن تو دورغ گویی و بازی روانی باهام میکنن که خودم به خودم شک کنم بعد من چندین بار رفتم خونه مادرشوهرم یا شوهرم و مادرش تنها میشدن گوشی رو میذاشتم روی ضبط و چندبار شنیدم پشت من که کاریم نکردن حرف میزدن حالا شوهرم به مادرش گفته این دستشویی یا حموم میره صداهاتون رو ضبط میکنه ببینه چی میگین پشت سرش هستین ادامه اشو بگم؟ 

کاربری دونفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر خودته    خب بگن  ساعتها و روزها بگن   اخه میخوای چیکار   اصلا فهمیدی چیا گفتن ب چ دردت میخوره ؟؟     از اول کارت اشتباه بود    نباید اهمیت میدادی    تازه ضبط هم کردی نباید ب شوهرت میگفتی   

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم گفت تو داهات یه دختره بود صدای مادرشوهرشو ضبط کرده که پشت سرش حرف میزده شوهرشم گفته مامان این جیگرش سوخته طلاقش میدم بخاطر صدا ضبط کردن طلاقش دادن دختره ی روانیو بعد به شوهرم میگفت دختره روانی بوده اینکارارو میکرد شوهرمم تایید میکرد منم مادربزرگم و دخترداییم تازه فوت شدن سه روزه و عزادار بودم 

کاربری دونفره

شوهرت چقد خاله زنکه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

حالا برات ثابت شد پشت حرف میزنن میخایی چیکار کنی؟ ک رفتی خودتم لو دادی؟ جز اینک خودتو جلو همه خراب کردی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شوهر شما کسب و کار زنها رو برداشته

مرد که خبرچین نمیشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم گفت تو داهات یه دختره بود صدای مادرشوهرشو ضبط کرده که پشت سرش حرف میزده شو ...

مادرشوهرت چ عاقله    میدونسته چطوری غیرمستقیم اگاهت کنه که خبر داریم صدا ضبط میکنی

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

عزادار بودم حالمم خوب نبود مادرمم مریضه شوهرمم اصلا باهام این چند روز رفتار خوبی نداشته ومدام بی محلی میکنه حالا مادرشم اینطور گفته به شوهرم میگم تو رفتی گفتی صداشونو ضبط کردم شنیدم چیا بهم گفتین میگه نه من چیزی نگفتم این اتفاق تو داهاتمون واقعا افتاده 

کاربری دونفره

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم گفت تو داهات یه دختره بود صدای مادرشوهرشو ضبط کرده که پشت سرش حرف میزده شو ...

از خودشون داستان در آوردن تو رو بترسونن

با هم دست به یکی کردن جلوتر اینارو بگن که تو دیگه صداشونو ضبط نکنی

سلام دخترررررررررررم با تشکر