2777
2789
عنوان

من اشتباه میکنم یا خانوادم

260 بازدید | 26 پست

با شوهرم میام خونه خانوادم بهم میگن چرا میاریش به نظر شما وقتی شوهرم میگه منم میام میشه بگم نیا؟؟ چندباری گفتمش نیا خودم میرم ناراحت شده نمیشه مشکل خانوادمو بگم که بعد آبروی خودم میره به نظر شما من اشتباه میکنم یا خانوادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بدون شوهرم هفته ای یکی دوبار میرم با شوهرم هفته ای یکبار اما اگ یکی بم بگه بدون شوهرت بیا کلا دیگ ...

بخدا کلافه شدم چطور بهش بگم نیا؟؟  واقعا گیج شدمممممم وقتی میگه منم میام میشه بگم نه نیا بشین خونه واقعا زشته تازه داشتم با شوهرم حرف میزدم یهو مادرم پرید ها چقدر شوهر دوستی کمتر حرف بزن باهاش

خانوادت.بگو بهشون من بدون شوهرم نمیام.یعنی چی این خرفا.مثل این که مادرشوهرت بگه خودت بیا زنتو نیار.چ ...

دقیقا منم‌اگه شوهرم بخواد بره بگه نیا ناراحت میشم 

بخدا کلافه شدم چطور بهش بگم نیا؟؟ واقعا گیج شدمممممم وقتی میگه منم میام میشه بگم نه نیا بشین خونه و ...

عزیزم ازدواج کردین؟

یا نامزدی هنوز؟

اگه ازدواج کردین واقعا نباید بری جایی که تورو بدون همسرت میخوان 

کمتر برو 

الان تو این مسئله اولویتت باید شوهرت باشه نه خانواده 

عزیزم ازدواج کردین؟یا نامزدی هنوز؟اگه ازدواج کردین واقعا نباید بری جایی که تورو بدون همسرت میخوان کم ...

ما‌ ازدواج کردیم عزیزم ولی خانوادم انگار نمی‌خوان باور بکننن مادرم همش پدرمو پر میکنه 

بعضی وقتا خانواده رفتارای سمی ای دارن ک اگه بخوای به ساز اونا برقصی زندگی و رابطه ات با شوهرت به فنا ...

صد درصد بخدا این مدت همش باعث دعوای منو شوهرم هستن دیگه واقعا خجالت میکشم جلوی شوهرم نمیتونم حتی ازشون دفاع بکنم چون واقعا نمیشه