2777
2789

سلام بچه ها شما عصر های دلگیر پاییزی چه برنامه ای دارین که حوصلتون با همسرتون سر نره.. ما متاسفانه داریم به یکنواختی میرسیم... هیچ ایده ای نداریم اگه راهکاری برای ایجاد تنوع دارین خوشحال میشم بگین

شوخی کنید از کلامی گرفته تا فیزیکی مثل آب پاشیدن کشتی گرفتن وگاز گرفتن و نیشگون و...      

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هرشب یه فیلم سینمایی میبینیم و بعدم نقدش فعلا خوبه 😊

عالیه

ماهم خیلی فیلم میدیدم قبلاها

اما الان وروجکمون نمیزاره که

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

بازيهاي فكري بگيريد با هم بازي كنيد

ما بيشتر تخته يا ورق بازي مي كنيم قراره بريم دنبال بازيهاي فكري يكم😃

بعد براي هم كري مي خونيم

يه وقتايي هم تيكه هاي خنداننده شو رو دانلود مي كنيم ميبينيم مي خنديم رفرش ميشيم

حالا كه دارم فكر مي كنم ميبينم ما هم داريم به تكرار ميرسيم هااا😂😂😂

من هر وقت حوصله ندارم  عصرماشین میگیرم میرم پارک یا سینما یا پاساژ شوهرم از محل کار میاد.خوش میگذره.ولی آرزومه خونه مامانم اینجا بود میرفتم خونه مامانم بی دلیل

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
بازي فكري مثل چي مثلا ؟؟؟؟؟

يه سري مغازه هستن كه يه بازيهايي دارن مخصوص بزرگسال، تو انقلاب

اسماشونو بلد نيستم كه بهت بگم

يه مكعباي چوبي هست كه رو هم ميچينن بعد بايد به نوبت بكشي اونا رو ولي نبايد بذاري بريزه كلش

اون خيلي خوبه

منظورم از بازي اينجور چيزاست 😅

ولی کلا زندگیمون یکنواخت شده.من اصلا اون اشتياق و حس خوب قبل رو نسبت به شوهرم ندارم.حس میکنم برام مهم نیست چند ماه هم نبینمش.اون هم حتما همین طور هست.2ساله ازدواج کردیم.حتی رابطه جنسی هم دیگه نداریم.یعنی اون اصلا نمیاد من هم میلی ندارم.ولی برای اقدام مجبوریم.

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
ولی کلا زندگیمون یکنواخت شده.من اصلا اون اشتياق و حس خوب قبل رو نسبت به شوهرم ندارم.حس میکنم برام مه ...

وای نهه نزار این فاصله زیاد شه.. بعدا پشیمون میشی نمیتونی جمعش کنی... زودتر یه فکری یه راهکاری..