2777
2789
نه نمیشهبا تراز کنکورته که دعوت به مصاحبه میشی

من امسال دیدم کسایی رو که توی حوزه ی ما فقط اومده بودن کنکور فرهنگیان بدن و سراسری رو نداده بودن طرف مثلا 22 سالش اینام بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میتونین تنها تو کنکور فرهنگیان ثبت نام کنین اما اینو بدونین کنکور فرهنگیان ۳ تا دفترچه داره دفترچه اول و دوم هم دروس تخصصی رشتتونه و دفترچه سوم منابع فرهنگیانه پس فکر نکنین فقط با شرکت تو کنکور فرهنگیان از درسای رشتتون راحت میشید 😊

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بله میتونین تنها تو کنکور فرهنگیان ثبت نام کنین اما اینو بدونین کنکور فرهنگیان ۳ تا دفترچه داره دفتر ...

بابا من امسال کنکور دادم همچین چیزایی نبود که... یکی کنکور سراسری داشتیم که دومتا دفترچه داشت و سر وقت معین ازمون گرفتنش و تمام و بعدش دفترچه فرهنگیان و داده بودن ینی کنکور فرهنگیاند و سراسری جدا شده بود و خیلیا بودن توی حوزه ی ما که سر دوتا دفترچه ی اول که همون کنکور سراسری بود می خوابیدن و وقتی دفترچه فرهنگیانه رو می دادن بیدار می شدن و کنکور می دادن

اشتباه میکنید احتمالا وسط، جلسه ی کنکور کسی رو داخل راه نمیدن اصلا

نه وسط کنکور که نه

از اول می اومدن داخل سالن بعد مثلا سر دوتا دفترچه اول یه جور سر خودشون و گرم می کردن یا می خوابیدن بعد موقع توزیع دفترچه فرهنگیان بیدار می شدن آزمون می دادن

بابا من امسال کنکور دادم همچین چیزایی نبود که... یکی کنکور سراسری داشتیم که دومتا دفترچه داشت و سر و ...

عزیز دلم من کاملا آگاهی دارم خودمم کنکور فرهنگیان دادم امسال وظیفه داشتم بهتون بگم که سر جلسه کنکور غافلگیر نشید ولی مطمئنننن باشید اگه فقط دفترچه سوم رو بزنید صد در صد رد میشید ❤

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ممنون حالا من از یه مشاورم می پرسم

حتما بپرسید گلم ❤

سلام عزیزم شما قبول شدین کنکور فرهنگیان؟

سلام گلم نه قبول نشدم موندم پشت 😊