2777
2789
عنوان

500 هزار تومن برای یک هفته

114 بازدید | 5 پست

شوهرم خیلی یکهویی برنامش جور شد و با دوستاش رفتند کربلا روز دوشنبه. 

بعد داشت می رفت، من بهش گفتم نگران نیستی که من پول داشته باشم یا نه؟ گفت 500 تومن توی کیفم هست اگه خواستی بردار.

خودم پول دارم (شاغلم) ولی اگه شما جای من بودین، اون 500 رو خرج می کردین یا برمی داشتین، یا پای غرورتون وایمیستادید و برنمی داشتید؟

برای این که پسرم بهونه نگیره، براش پیتزا خریدم، بردمش سفره خونه و بیرون و ... تا الان خیلی بیشتر خرج کردم.

جای من بودین چیکار می کردین؟

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو که حتما بردار بعدم بگو فلان و فلان خرج رو کردم پول نداشتم از فلانی قرض گرفتم باید بهش پس بدیم( حتی اگه از درامد خودت خریدی بگو قرض کردم)

بزار بفهمه ۵۰۰ تومن پولی نیست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بر هم نداری از خداش میشه از تجربه میگم غرورت براش مهم نیست بردار بیخیال

اره دقیقا

بگذار یه چیزی برات بگم پرات بریزه، بهش گفتم شکلات تلخم تمام شده سر راهت بخر. بعد که اومد، پولش رو بهش دادم، خودش قبلش نگفته بود بده پولش روها، ولی وقتی که دادم هم با کمال میل گرفت.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟