2821
2789
عنوان

قشنگترین شخصیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 74 پست
دوست صمیمیم:) اصلا وقتی حرف میزنه همینطوری همه مات ش میشن کلا ارتباطمون خیل سریع تر از تمام ارتباطای ...

چقدر قشنگ دو دستی بچسبش همچین اتفاقاتی که دو نفر همو پیدا کنن و اینقدر شبیه هم باشن تصادفی نیست خوشبحالت

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توی اون فیلمه که موش خرمایه هست آلوین شخصیتشو دوس داشتم شر بود😀

کلا شخصیتهای شر انگار بیشتر خواهان داره😀😀😀

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
رشته‌ تاریخ خونده بودندو تا دکتری و یه فوق دکتری داشتند با اینکه سنشون کم بود.دلم برای کلاسشون برای ...

عجب مغزی داشتن!!! چقدر جالب بودن پس.. کنجکاو شدم ببینمشون... کتاب هم نوشتن؟ 

کلا شخصیتهای شر انگار بیشتر خواهان داره😀😀😀

نهههه من خیلی شر و جسورم خواهرم همیشه میگه جذبت بالاست ولی کسی حاضر نیست با همچین کسی باشه و ادامه بده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خودم عزیزممن برای همه مردم دنیا دعا می کنم بد کسی رو نمی خوام حتی دشمنم ، براش دعا می کنم که هدایت ب ...

واوووو متحیر شدم 😍😍چقدر به شخصیتتون رسیدید واقعا بهتون تبریک میگم امیدوارم همین چیزی که الان هستید در شخصیت پسر گل تون هم نمود پیدا کنه و شاهد موفقیتهاش باشید 🤗🤗

واوووو متحیر شدم 😍😍چقدر به شخصیتتون رسیدید واقعا بهتون تبریک میگم امیدوارم همین چیزی که الان هستید ...

ممنونم عزیزم

حاجت روا بشی عزیزم

بهترینا در انتظارت 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عا الان نیستش دیگه :)فوت شد.

متاسف شدم که😥خدا رحمتش کنه... روحششاد باشه... 🥺

نهههه من خیلی شر و جسورم خواهرم همیشه میگه جذبت بالاست ولی کسی حاضر نیست با همچین کسی باشه و ادامه ب ...

چقد منی تو دختر... ولی همیشه خودت باش 

نهههه من خیلی شر و جسورم خواهرم همیشه میگه جذبت بالاست ولی کسی حاضر نیست با همچین کسی باشه و ادامه ب ...

عزیزم آرکاتایپ های یونگ رو بخون حتما

ببین که چه تکاملی باید در شخصیتت بدی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
چقد منی تو دختر... ولی همیشه خودت باش

با شرارت خودم ،چون کارام بهم لذت میده.به کسی اسیب نمیرسونم ممکنه خودم فقط.

همه میگن از دور میای انگار یه پسر بچه ۶ ساله ای😀

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
عزیزم آرکاتایپ های یونگ رو بخون حتماببین که چه تکاملی باید در شخصیتت بدی

میشه بپرسم شما چطور به اگاهی رسیدید؟ چطور شخصیتتون رو رشد دادید؟ نگاهتون به زندگی چجوریه

با شرارت خودم ،چون کارام بهم لذت میده.به کسی اسیب نمیرسونم ممکنه خودم فقط.همه میگن از دور میای انگار ...

ای جاانم درون شیطونی داری😀😀

عزیزم آرکاتایپ های یونگ رو بخون حتماببین که چه تکاملی باید در شخصیتت بدی

حتما ممنونم از راهنماییت. بیشتر حس میکنم کودک درونمه که فعاله