2777
2789
عنوان

بیایین داستان غم انگیز تصادفم بگم یه رفیق چکار کرد بام

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 58 پست

بعد از هفت روز موندن تو بیمارستان دیگه با مورفین های قوی دستم کنارم تحمل میکردم اما وقتی مورفین نبود میگفتم تورو خدا بیایین اینو ازم جدا کنید،وضعیتمم طوری بود نمیشد بفرستنم شهر بزرگ تر ،یه روز انقد درمونده خسته شدم ک گفتم اگر امروز مرخصم نکنید شیشه های بیمارستان میارم پایین و باز مورفین مورفین مورفین 

خلاصه مامانم ک دید دیگه نمیکشم رفت جلو اتاق عمل پیش این دکتری ک گفته بود اگر یک دکتر دیگه بیاد کمکم من عملش میکنم با سر و صدا گریه دکتر از اتاق عمل کشیده بود گفته بود تو رو خدا یه فکری بخال بچم کنید دارع دیونه میشه ،میگم خودم میکشم دکتر گفته برچ یکساعت دیگه میام پیشش

دکتر اومد گفت دختر خوب ببین اگر امروز عملت کنم تنهام و ممکنه دستت دیگه جواب نده ،اما وایستین چند روز یکی رو پیدا میکنم بیاد کمکم ،منم گفتم ن همین امروز بزار کار نکنه ،اصلا قطع ش کنید فقط کاری کنید دیگه درد نکش م ..دکتر رفت بعد نیم ساعت اومد گفت فردا صبح میبرمت عمل و صبح ک شد با یک دکتر دیگه همزمان بردنم نه ساعت زیر تیغ جراحی بودم خونریزی شدید داشتم و چند واحد خون زدن اما حالم خوب نبود ک نبود دو روز تو ان آی سی یو نگه داشتن فشارم ب شدت پایین خلاصه گذشت گذشت تا زمانی ک گفتن ۱۷ تا پیچ و مهره همراه یک پلاتین چند سانتی تو کتف و بازو کار کردیم حالا باید بعد چهل روز دستم تکون میدادم اما متاسفانه فقط در حد یک تکون کوچیک ،الان نزدیک دوسال رد شده دیگه نه دستم بالا میاد ،ن چیز سنگین میتونم بردارم ،و ن قدرتی داره در حد دست یه دختر بچه دوسه ساله زور داره ...بخاطر یه حماقت ،یه سهل انگاری ،تا آخر عمر دور ورزش و کار رو خط کشیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت چی شد

دوستم چند جاش کبود شد فقط چون بین فرمون و صندلی گیر کرده بود صندلی ازش محافظت کرده بود و فقط صورتش کبود و کوفته شده بود ک بعد ده روز اونم خوب شد 

اینم بگم رفتم پیش چندتا دکتر و گفتن نیمشه مهرها رو دراورد تا ابد چون ممکنه دستت از مار بیافته ،اما همین ک عملم کرده رو گفتم اکر در نیاری میرم خارج از کشور شاید اونا ما ی کنن گفت حالا ک انقد مصممی برو دوسال بشه بیا شاید تونستم کاری کنم ،الان‌دوسال شده اما ب شدت میترسم ک با خون ریزی کنم سر عمل چون هر بار عمل میشم بدنم خونریزی میکنه و بند نمیاد

اما واقعا با این دست حالم بده ،چون دست راستم هستم کل زندگیم مختل شده الان ک یه بچه کوچیک دارم حتی ب زور بغلش میگیرم و شبا از دردش ب خودم میپیچم ...

با اون دوستمم کلا قطع رابطه کردیم ،و از اون محله کوچ کردیم تا نبینمشون 

بماند ک مامانم میخواست بزنتش و نزاشت بیان دیدنم ولی اونا انقد پرو بودن ک وقتی مرخص شدم حتی یبار نیومدن بگن چیزی لازم نداری ،چون فقط هزینه عمل چون تصادفی بودم رایگان بود اما فیزیوتراپی هام ،داروهام ،پانسمانام ،کاردرمانی هام با خودم بود اینا نکردن یبار حتی بپرسن ازم 

اینم بگم رفتم پیش چندتا دکتر و گفتن نیمشه مهرها رو دراورد تا ابد چون ممکنه دستت از مار بیافته ،اما ه ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم🥺🥺🥺از ته دلم برات دعا کردم خدا به حق دستای بریده عباس قدرت دستتو بهت برگردونه😘😘😘

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چقدر سخته خدا بهت کمک کنه شاید دکترای دیگه بهت بتونم کمک کنم تهران بیمارستان فاطمه زهرا مخصوص عملهای دست اگر تونستی یه بار برو و کار دانیال شریفی هم خوبه البته دکتر شریفی سعادت آباد و فرمانیه مطب دارن 

خیلی ناراحت شدم عزیزم🥺🥺🥺از ته دلم برات دعا کردم خدا به حق دستای بریده عباس قدرت دستتو بهت برگردون ...

انشالله یه دنیا ممنونم ،انشالله همیشه دلتون شاد باشه

امیدوارم از ته قلبم بچت مردونگی نداشته باشههمش دنبال دوا و درمون باشهابدا ازت نمیگذرممطمعن باش سرت م ...

چرا نفرین کردی اسی رو؟؟؟

میشناسیش؟😐

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
امیدوارم از ته قلبم بچت مردونگی نداشته باشههمش دنبال دوا و درمون باشهابدا ازت نمیگذرممطمعن باش سرت م ...

نفرین کار خوبی نی 

قلبت رو سیاه نکن. بخاطر پریدن ی تاپیک و فحش 

کسی با دعای شما نیومده ک با نفرین شما از دنیا بره و حادثه ای براش پیش بیاد 

این انرژی منفی برمیگرده به خودت و زندگیت و عزیزانت 

لطفا بترس و هیچوقت کسیو نفرین نکن گلم 

پستت رو پاک کن و بیخیال شو

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚