2777
2789

دقیقاً 

نمیدونم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

کتابهای شهید آوینی رو میخونی ؟ی زمانی خیلی از دنیای غرب می‌ترسید بنده خدا از عوارضشم همین افسردگی و تنهایی آدم ها و ناراحتی رو مثال میزد 

حالا نیست ببینه اونا خوشن ما حالمون گرفته هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دنیا اینجوری شده

روند دنیای امروز همینه 

من و شما الان داریم با هم چت میکنیم ولی اگه با هم روبرو بشیم شاید حوصله نکنیم دو کلمه با هم حرف بزنیم 

گوشی و اینترنت و تکنولوژی منجر به تنهایی و غم شده 

اینکه خانوما کار میکنن خودش باعث شده اون جو صمیمی.  گرم خونواده ها دچار افول بشه و اوضاع مالی و اقتصادی و حتی نوع نگرش انسانهای امروز به معنویت 

اینکه امروز دیگه به راحتی با جواب خیلی از سوالاتمون قانع نمیشیم و دنبال چرایی هستیم بازم حزن و اندوه به دنبال داره