2777
2789
عنوان

بارداری سریع

184 بازدید | 19 پست

بچه ها من سنم بالاست اقدامم کردم ولی هنوز حامله نشدم دکترم رفتم همه چیم گفت خوبه فقط گفت لاغر شو من دیگه وقت لاغر شدن ندارم بخوام لاغر شم حامله شم یک سال دیگه طول میکشه چیکار کنم؟

۳ روز پریود شدم ۵ ساعتم نخوابیدم کلا خوابم نمیبره از استرس کسی هست که اقدامش چند ماه طول کشیده باشه؟چیکار کردید حامله شدید

هم سنم بالاست هم اضافه وزن دارم خدایا چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اگه الان لاغر نشی بارداریت دیر تر هم میشه شما ک اینقدر عجله بچه داشتی زودتر ازدواج میکردی و ...

راست میگیها چه پیشنهادخوبی چرا به فکر خودم نرسیده بود واقعا باید زودتر از اینا میرفتم وسط خیابون میگفتم میخوام شوهر کنم و بچه دار شم تورو خدا یکی بیاد حاملم کنه

حتما خودتو در همین حد میینی که حتی درمورد خودت بیانش میکنی ...

تو متوجه نیستی چی میگی

حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن که بلدی 

دل شکستن کاری نداره این حرفو ممکنه خیلیا بخونن و آه بکشن 

همسرم نه گفتن لازم نیستولی من همه آزمایشامو دادم گفتن عالیه مشکلی نیست

حتما ب دکترت بگو علاوه بر آزمایش عکس رنگی هم بفرسته تورو خیلیا وقتی مشکلی ندارن بعد عکس رنگی راحت باردار میشن حتما برو

ازمایشای همسر منم خوب بودا ولی دوسال و نیم بعد فهمیدیم واریکوسل داره

ضرر نمیکنه ی معاینه بره یا سونو

میگم بهش حتما ولی فکر نکنم بره خیلی خونسرد اصلا مهم نیست براش میگه سخت نگیر به وقتش میشه

تو بهش بگو دکتر گفت شوهرت بره اورولوژی اگ بگی یکی دیگ میگ نمیره

مردا همینن اگ بگی بجز دکتر از یکی دیگ شنیدی لج میکنن بیشتر