2777
2789
عنوان

چند نکته خیلی مهم در رابطه با ازدواج

1538 بازدید | 100 پست

سلام. من کاربر آقا هستم با توجه به تجربه خاستم چند نکته مهم که میتونه تو ازدواج و زندگی آینده خیلی تاثیر گزار باشه رو بگم که مد نظر بگیرید

اول اینکه خیانت خیلی زیاد شده و اکثر مردها رابطه با کس دیگه ای  رو یه چیز خیلی عادی میدونن و با افتخار برای همدیگه تعریف میکنن. واقعا تو محیط کارم اکثر متاهل بودن خیلی راحت از رابطه هاشون تعریف میکردن حتی بعضیاشون خانمشون متوجه موضوع شده بودن یا بهشون شک کرده بودن پس موقع ازدواج به نظرم همچین موضوعی رو شرط کنید که خیلی براتون اهمیت داشته باشه تا مرد حواسش جمع باشه

دوم اینکه درسته ظاهر و قد و هیکل برای خانم ها مهمه ولی سعی کنید معیار اصلیتون نباشه من یه رفیق دارم بدنساز هیکلی وضع مالی خوب ماشین خوب دخترا براش سر و دست میشکنن ولی باهاش یه مسافرت رفتم چون اخلاقش تند بود خسته شدم ازش واقعا سخته با اینجور آدم ها زندگی کردن مگه اینکه واقعا عاشقشون بشید و تحمل کنید

سوم اینکه گول ظاهر آدم ها رو نخورید در همه موارد میگم مثلا یه رفیق دیگه دارم بچه هیئتی کربلا میره و ریش میزاره و ... ولی خودش برام تعریف میکرد که با دخترا رابطه ... داشته و نماز هم اکثر مواقع نمیخونه 

چهارم اینکه شغل طرف براتون مهم باشه اگه کار درست و حسابی نداشت و آینده هم معلوم نبود میخاد چکار کنه قبول نکنید چون اینجور آدم ها مرد زندگی نیستن و قطعا باهاشون به مشکل برمیخورید علی الخصوص که الان واقعا زندگی ها سخت شده چون هزینه ها خیلی بالاس.

موارد زیادی هست که باید مد نظر گرفت مثلا خانواده طرف. فرهنگشون و خسیس نباشه و ... ولی من کلی چند تا معیار های اولیه و مهم رو گفتم شاید بدرد کسی بخوره

در مورد حرفام جبهه نگیرید دوستانه گفتم و قطعا اقایون هم برای ازدواج باید خیلی دقت کنن متاسفانه مورد خوب چه دختر چه پسر کم شده ازدواج سخت شده علی الخصوص که سنتی باشه و شناختی نداشته باشی

من فک کنم از ترس ازدواج نکنم💔

مامانی 🐥

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین مفید بود

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

مرسی 

انقدر خدا نخواست

که قید ازدواجو زدیم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

به عنوان یه خانم متاهل تایید میکنم .

اما یادتون نره هیچ چیز دلیل بر هیچی نیست...

خانم ها مستقل شید خوشبخت شید بعد به ازدواج تن بدین ....

آقایون هم فکر نکنید زرنگید، هستن زیر پای خانم شما هم بشینند اعتماد و اعتبار و آرامش زندگیتونو رو بخاطر یکساعت هوس به خطر نندازید بالاخره دستون رو میشه واگر هم بتونید زن و زندگیتونو نگهدارید هرگز با شما روراست نیست اون زن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یه سوال چرا با خانم متاهل دوست میشن،و میگن واسمون مهم نیست ک متاهلید؟؟؟

من از یکیشون پرسیدم چرا با متاهل رابطه داری میگفت چون متاهل مثل دختر ناز نداره و اینکه ببخشید رابطه باهاش راحته چون باکره نیست 

عشق مامان لا لا نکردی؟

منتظر قصه های قشنگتم:)

به عنوان یه خانم متاهل تایید میکنم .اما یادتون نره هیچ چیز دلیل بر هیچی نیست...خانم ها مستقل شید خوش ...

دقیقا باهاتون موافقم از هر دست بدی از همون دست پس میگیری

خانم ها حس ششم خیلی بالایی دارن خیلی زود متوجه خیانت میشن و متاسفانه دیگه زندگی مثل قبل نمیشه

دقیقا باهاتون موافقم از هر دست بدی از همون دست پس میگیریخانم ها حس ششم خیلی بالایی دارن خیلی زود متو ...

مخصوصا اینجا مدام تاپیک حس ششم میزنن😂😂