2777
2789

من تیر ماه قرص تنسی ۱.۵(قرص زد بارداری ) رو بعد سه روز از رابطه با نامزدم خوردم بعد ده روز پریود شدم ولی احساس میکنم یکم کمتر بود همیشه یه هفته کامل خونریزی دارم این سری فکر کنم به پنج روز رسید خلاصه فکر کردم چیزی نیست دیگه خیالم راحت شد 

این ماه تقریبا بیست روز عقب انداختم ،سابقه نداشتم نمدونم عوارض قرصه یا چی

اخه رابطه ای ام که داشتم کامل نبود ببخشید ولی  یجورایی لاپایی بود 

بیبی چک استفاده کردم نزدیک ۶تا همش منفی بود بجز یکی که بعد نیم ساعت یه خط محو دیگه تو ناحیه تی انداخت

الان دارم دیوونه میشم اخه با نامزدمم بهم زدم یعنی خانوادم بعد یه ماجرایی دیگه اجازه ندادن باهاش رفت امد کنم اونم از خداش بود مثل اینکه رفت که رفت  

الان اگه خدایی نکرده پایه یه بچه درمیون باشه هیچکس ،هیچکس پشتم نیست 

توروخدا کسی تجربه استفاده از این قرص رو‌داره یا علایم مشابه من رو داشته راهنماییم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح برو آزمایش بده، بگو اورژانسی جوابش رو می‌خوام.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

ممکن هورمونات بهم ریخته باشه 

برو ازمایشگاه تست بتا بده از باردار نبودنت مطمعن شی 

اگه هم باردار بودی از جای معتبر قرص سایتوتک بخر و ختم بارداری ....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ