سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
تشریف بیارین اصفهان در خدمت باشیم🥲😂😍مراسم پاتختیمونه نه خواستکاری
فداتون بشم😍😍😂
تشریف بیارین اصفهان در خدمت باشیم🥲😂😍مراسم پاتختیمونه نه خواستکاری
منم بودم تو مراسماتشون
😂 دو بار طرف حسن اباد و نجف اباد دعوت شدم
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨