2777
2789
عنوان

بی تی اس زندگیمو نجات داد🥹💜عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 126 پست
من خیلی راجبشون تحقیق کردم متاسفانه منفیاش بیشتر از مثبتاش محتوای ظاهریشون حرفای زیباست اما در اصل ت ...

منفی ها دقیقا چی هستن‌؟ ‌۲ ساله فنشونم یه چیز منفی واقعی به نز شایعه و هیت ندیدم لطفا بگو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی راجبشون تحقیق کردم متاسفانه منفیاش بیشتر از مثبتاش محتوای ظاهریشون حرفای زیباست اما در اصل ت ...

والا ما طرفدارا آدم خوار نبستیم ولی دلیل نمیشه جواب هیترای احمق رو ندیدم و خود بنگتن هم جواب هیترا رو نمیدن و همیشه میگن اصلا جوابشونو ندیم میشه کمتر مزخرف بگی؟چندتا ادیت و هیت اینستاگرام دیدی داری داوری میکنی

حیوون که تویی که ادب نداری با بزرگترت درست صحبت کنیبه تو چیزی گفتم ؟تو یه بی ظرفیت و لات مجازی هستی ...

اینقدر بی لیاقت و کم ارزشی ک وقتمو نمی‌ذارم بخونم‌چی نوشتی گمشو

منفی ها دقیقا چی هستن‌؟ ‌۲ ساله فنشونم یه چیز منفی واقعی به نز شایعه و هیت ندیدم لطفا بگو

شیطان پرستی رو‌ رواج میدن کلیپ خون عرق اشکام درش نحوه عضو شدن به شیطان پرستی و علامت های زیادی از شیطان پرستی درش هست فقط هم این کلیپ نیست کلا علامت و نماد های شیطان پرستی ها در کلیپ های مختلفشون هست

همجنسگرایی و دو نفر دونفر باهم کاپل هستن و البته حرکات جن.سی نامناسب هم انجام میدن که همه فن هاشون متوجه میشن

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
والا ما طرفدارا آدم خوار نبستیم ولی دلیل نمیشه جواب هیترای احمق رو ندیدم و خود بنگتن هم جواب هیترا ر ...

دارم میگم همه ارمیا اینطور نیستن موزیک ویدیو های اصلم دیدم خودمم اون هیترایی که بدون دلیل حرف میزنن رو قبول ندارم ولی با مدرک و سند دیدم که متاسفانه سیاهی بی تی اس بیشتر از سفیدیش هست و طرفداران چند سالشون ازشون برگشتن

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
خب خداروشکر فرار کن تو سیاهی نیوفتی مشخصه عقلت فلجع

بفرما الان خودت مثلا به جای دلیل منطقی اوردن واسه دفاع از بی تی اس شروع کردی توهین کردن 

خدا شفات بده تو زد دادی برو تو حسینیه بشین توهم زدی بدبخت

برو بشین فکر کن امام حسین ع راضی اصلا که اهنگ و رقص نگاه کنین چون این قضیه توی اسلام گناه از نظر شرعی با یک سرچ ساده میشه فهمید