2777
2789
عنوان

بی تی اس زندگیمو نجات داد🥹💜عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 126 پست

فقط میتونم بگم زندگیتو زندگی کن به ایندت برس لازم نیست تا ته تهش بری لازم نیست ساعتا بشینی کلیپاشونو ببینی یا همش تو فکرشون باشی سنی ک هستی سن استارت تلاشه نه رویا بافی

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا ۱۹ سالمه و خواهر ۲۸ ساله ام و پدر ۴۹وساله و مادر ۴۳ ساله ام و خاله هان وه بیشتر از ۳۵ سالشونه ...

ارامش داشته باش عزیزم

چرا حمله میکنی😅

همه خانوادتون شاد باشید کنار هم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
فقط میتونم بگم زندگیتو زندگی کن به ایندت برس لازم نیست تا ته تهش بری لازم نیست ساعتا بشینی کلیپاشونو ...

وا ! چرا اینطوری فکر میکنی؟ من کلا روزی یک ساعت از گوشی استفاده میکنم و اصلا کلیپ هاشونو زیاد نمیبینم و رویا بافی و ازدواج و ...که اصلااااا اونا مثل برادرمن می‌مونن آرمی و بنگتن خانواده هستن نه توهم !