2777
2789

فقد جوانه

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردم تاثیرنداشت

برا من سره ۱۵/۱۶روز 

البته من روزی یه زره شیرخشک هم خوردن

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

فقد جوانه

باچی میخورین شما؟

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
چیکار کردی ک بدنتم چاق شده به منم بگو😢

اول جوانه گندم که زیاد چاق نمیکنه کم بیشتر بخاطر فوایدش ارزش داره

دوم اینکه ازین مولتی ویتامینای مینرال صورتی ایرانی چنتا یخچال داشتم گفتم حیفه تاریخش بگذره خوردم بعد چند روز انقد پرخوری میکردم نمیدونستم از مولتیه

حتی نون خالی هم برام خوشمزه شد طبیعتا همه چی بخوری چاق میشی

مثلا ناهار که میخوردم بعدش خرما یا رطب بعدش میوه  شبا مفک چیپس تخمه.گوجه خیار راه میرم و میخورم 

اول جوانه گندم که زیاد چاق نمیکنه کم بیشتر بخاطر فوایدش ارزش دارهدوم اینکه ازین مولتی ویتامینای مینر ...

من شربت مولتی ویتامین ایرانیشو میخورم اشتهام خیلی کم باز شده یک هفتس میخورم 

اول جوانه گندم که زیاد چاق نمیکنه کم بیشتر بخاطر فوایدش ارزش دارهدوم اینکه ازین مولتی ویتامینای مینر ...

ی مدت قرص اشتهااور میخوردم اشتهام خیلی باز شده بود خیلییی حتی غذاهایی ک ازشون متنفر بودم هم میخوردم شبا قبل خواب هم چن تا خرما میخوردم هشت کیلو تو یک ماه اضاف کرده بودم کل بدنم پر شده بود مخصوصا صورتم به محض اینک قطع کردم صورتم باز لاغر شد سه کیلوش برگشت

ی مدت قرص اشتهااور میخوردم اشتهام خیلی باز شده بود خیلییی حتی غذاهایی ک ازشون متنفر بودم هم میخوردم ...

به ژنتیک هم هس..فابریک بدنت اینطوره که لاغر باشی

مثلا من فابریکم اینه که صورتم با بدنم مطابقت نداره صورتم خیلی کوچکه هر کاری کردم پهن یا پر نشد که نشد.خسته شدم