2777
2789
عنوان

زنه آینده امو برام پیشگویی کرد 😤😰

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا منم ! چیکار کنم نمیدونم

بین اینا موکل میفرستن خونتون...یکی تو تاکسی ب من گفت ۴ صبح زنگ بزن بگم چی تنت یخچال چ رنگی و چیزای دیگه..زنگ نزدم

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
بین اینا موکل میفرستن خونتون...یکی تو تاکسی ب من گفت ۴ صبح زنگ بزن بگم چی تنت یخچال چ رنگی و چیزای د ...

یاخدا😕😕😕

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

دقیقا یکی هم  آینده منو گفت تو بالاخره یا شب می میری یا روز 

خیلی عالی گفت 

تازه گفت با یه آقا ازدواج می‌کنی یا خدا چقدر حرفاش درسته 

و گفت تو یک پدر و مادر هم داری 

شمارش ندارم الکی درخواست ندین   

😐این گفته بود با ورقا

با ورقم میشه، مخصوصااااا فاال تارووت ک میگن موکل داره..

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

اصلا همه چیو گفت 🤨 نمیدونم یه جورایی ترسیدم واقعا خواهرم هم گفت دیگه حی نداری زنگ بزنی بهش و...میگم ...

حالا شوهرت کیه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠