2777
2789
عنوان

وام از کدوم بانک

73 بازدید | 13 پست

دوستان، من یه مبلغی برای سپرده دارم،نزدیک ۲۰ تومن. خیلی نیست ولی خب می خواستم تا چند ماه آینده وام بگیرم، شما می دونید کدوم بانک بذارم بهتره؟

مهر، رسالت، ملی...

واقعاً گیج شدم، ممنون میشم کمکم کنید🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری این کارو کنم؟

میری صندوق قرض الحسنه شهرتون پول میخوابونی بعد سه ماه فقط ضمانت یه چک میخوان خودت داشته باشی یا شوهرت یاهرکی باشه قبول دارن بهتر از بانکهاس اونا ضامن میخوان یا از پولت گرو میگیرن

میری صندوق قرض الحسنه شهرتون پول میخوابونی بعد سه ماه فقط ضمانت یه چک میخوان خودت داشته باشی یا شوهر ...

بعد نسبت به شرایطش مثل سودش و این داستانا ارزش داره؟

بعد نسبت به شرایطش مثل سودش و این داستانا ارزش داره؟

اصلا سودش پنج درصده خیلی ارزشش بهتر از بانک هس من همیشه اینکارو میکنم هرمبلغی که دارم پیش سه چهارتا صندوق قرض الحسنه پس انداز میزارمو بعد سه ماه برابرشون میگیرم بازپرداختش هم ده ماهه اس 

اصلا سودش پنج درصده خیلی ارزشش بهتر از بانک هس من همیشه اینکارو میکنم هرمبلغی که دارم پیش سه چهارتا ...

اگه برابر مبلغمو از وام بخوام هزارتا دنگ وفنگ درمیارنو 18درصد سود میبرن بعلاوه اینا سه چهارم مبلغ پیششون تو حسابم باید بمونه خیلی وقته دیگه سراغ وام بانک نمیرم