بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صدقه بده مثلا بگو اگر اشتباه رو دوباره انجام دادم 100 هزار تومن می دم فقیر .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
عزیزم منم مثل شما بودم تا با این دوره تغییر عادت آشنا شدم خیلی خوبه . دوره اش رایگانه ولی یه سری مقررات داره که تو ی کلیپ توضیح دادن.
در کل خییییلی عالی هس. اگه وقت بذاری براش
اینم لینکش:
https://onlinehawzah.com/habit/
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم منم مثل شما بودم تا با این دوره تغییر عادت آشنا شدم خیلی خوبه . دوره اش رایگانه ولی یه سری مقر ...
خیلی اصولی و علمی جلو میره و باعث میشه آدم بین راه ول نکنن
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱