2777
2789
عنوان

کمک بورس یا طلا

262 بازدید | 23 پست

سلام خانمها شبتون بخیر مقداری سهام تو بورس دارم که مبلغ دقیقش رو نمی‌دونم بین 40تا60تومن . امروز شنیدم که بورس با این اقتصاد تکون نمیخوره و فایده نداره به نظرتون سهام بفروشم و طلا بخرم بهتره؟؟؟؟؟؟ 

قطعا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بورس به درد آدم های معمولی نمیخوره بورس جایی هست که همه پول هاشون میزان وسط و گرگ ها این پول ها رو ...

شما سر در میارید من یه سوال بپرسم؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

وای چه قدر قاطع . ممنونم ازتون

البته طلاهم شنیدم جهانی ریزش قبمت داره ولی تو ایران چه بشه رو نمیدونم سهامت در اولین فرصت سبز بودن بفروش و صبر کن ببین طلا چی میشه ریزش کرد نخر تا قیمتش معلوم بشه 

خودم زخم خورده بورسم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شما سر در میارید من یه سوال بپرسم؟

خیر پیشنهاد میکنم حتی اگه تو ضرر هم هستی خارج بشی

شرکت ها و آدم هایی هستن که شغلشون آینه و کلی ابزار آنالیز دارن 

بورس یه سبد در نظر بگیر همه مردم پول رو می‌زارن تو سبد 

بعد هرکسی زورش بیشتره سهمشو از اون سبد برداشت می‌کنه 

مردم عادی هم پول خودشون رو از دست میدن تا آدم هایی که شغلشون این هست پولدار تر بشن

هیچ خبری نیست ...😉
البته طلاهم شنیدم جهانی ریزش قبمت داره ولی تو ایران چه بشه رو نمیدونم سهامت در اولین فرصت سبز بودن ب ...

ممنونم . چشم . منم مثل شما . همین چهل پنجاه تومن دویست پنجاه بود الان چسبیده کف

خیر پیشنهاد میکنم حتی اگه تو ضرر هم هستی خارج بشیشرکت ها و آدم هایی هستن که شغلشون آینه و کلی ابزار ...

اخه ۱۶ملیون شده یک ملیون چجوری برش دارم😭😭😭

البته طلاهم شنیدم جهانی ریزش قبمت داره ولی تو ایران چه بشه رو نمیدونم سهامت در اولین فرصت سبز بودن ب ...

بنظرتون درست میشه این وضعیت پول من صفر رر شده

ممنونم . چشم . منم مثل شما . همین چهل پنجاه تومن دویست پنجاه بود الان چسبیده کف

ای وای من

حالا من بعد که بشت یه سری سهام ها رو سربهسر دادم رفت و فرار کردم ولی ضررم دادم میتونیم قیدشا بزنی بزاری واسه بچه هات که بعدا بگن یه مامان جونی داشتیم یه سری سهام خریده بود برامون نمی دونستیم😂😂

بنظرتون درست میشه این وضعیت پول من صفر رر شده

ده سال دیگه شاید 

بزار برسه به آیندگان قیدشا بزن فعلا

قیدشو کامل زدم ولی خیلی گند بزرگی بود تو زندگیم

سال ۹۸ براهمه همین شد 

من وملی خریدم رو ۳۳ بعد سه سال برگشت سریع فروختم همه گفتن پشیمون میشی گفتم بزار بشم حالا دیدم دوباره شده ۱۸ کلی شکر گزار خدا شدم