2777
2789

سلام

من امسال میرم دهم

معدلم 19.90عه

می خواستم برم ریاضی ولی 

بعد کلی فکر کردن تصمیم گرفتم برم گرافیک 

نقاشیمم خوبه بد نیست 

به کارای هنریم علاقه دارم 

میشه از هزینه هاش بگین 

اصلا بگین چطوریه 

تقریبا هیچی ازش نمی دونم 

پشیمون نیستین ازین که رفتین

بازار کار داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرافیک نخوندم ولی همین دیشب داشتم فکر میکردم برم سراغ کارهای گرافیستی

تو سرچی که کردم به نظر بازارکارش خوب میاد

یه سریا هم میگفتن چون افراد غیرحرفه‌ای یا تازه کار با قیمت پایین کار میکنن حرفه‌ای‌ها هم مجبورن قیمت رو بیارن پایین تا بتونن کار بگیرن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

گرافیک رایانه ای؟

من پارسال بین طراحی سایت و گرافیک مونده بودم که کامپیوترو انتخاب کردم با معدل ۲۰ الانم راستش پشیمونم 💔

ولی از چند تا دوستام ک گرافیک میخونن شنیدم که پشیمون شدن چون هزینه هاش یکم زیاده ولی در کل خیلی خوبه من که اگه برمیگشتم عقب حتما اونو انتخاب میکردم 

هر کی شهید نشه بازنده اس

سه چهارساله دیپلممو گرفتم اونموقع هزینه اش زیاد بود

الان که دیگه همه چی چند برابر شده

من پشیمونم چون علاقه نداشتم، وگرنه اگه حوصله زیاد و علاقه به هنر داشته باشی خوبه

بازار کار داره ؟

بستگی به خودت داره 

میتونی از کارای هنری که تو کلاس یاد گرفتی نمایشگاه بزنی بفروشی 

و با کامپیوتر هم یه چیزایی رو آموزش میدن تو صنعت فیلم و کارتون و کلا سینما خوبه 

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸

من رشتم گرافیکه به شدت ناراضیم به شدت پشیمونم منم معدلم بالا بود ولی نقاشیم خوب بود جوگیر شدم رفتم گرافیک اصلا با روحیاتم سازگار نبود رشتم به شدت باید پول خرج کنی از دوربین بگیر تا وسایل نقاشی برای بازار کار هم خیلی خیلی باید اجتماعی باشی و سر و زبون داشته باشی خلاصه من که خیلی ناراضی بودم تا دیپلم خوندم چون علاقه نداشتم دیگ دانشگاه نرفتم کلی لوازم نقاشی گرون موند رو دستم الکی کاش برا معلمی خونده بودم😭😭😭😭😭