2777
2789
عنوان

شوهرم بیاید

214 بازدید | 13 پست

خانوما شوهرم هرکار میکنم اهل پس انداز کردن نیست با اینکه می‌تونه ولی هرچی میگم گوشش بدهکار نیست 

اصلا خونه ندارم و ماشینم ی ماشین مدل پایین 

بخدا خسته شدم از دستش هرچی بهش میگم الکی میگه نمیشه خرج زیاد و فلان حقوقش هم بین 20تا 25

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر ماه یه مقداری رو بگو بزنه به حساب شما

خودت پس انداز کن

ماهم اول عروسی همه چی داشتیمااا ولی پس انداز نکردیم فقط ولخرجی الان بعد پنج ماه دیدم یک قرون هم نداریم بجز پول وام

بعد تصمیم گرفتم هر ماه حقوق شوهرمو که ریختن بگم یه مقداریشو بزنه به کارتم الان یکی دوماهی میگذره خداروشکر خودشم تلاشش بیشتر شده برای اینکه پول کارت پس اندازو بیشتر کنه

البته همسر شما حقوقش خیلی بیشتر از حقوق همسر منه

واقعا می‌تونه میگه نه نمیشه خرج پیش میاد خیلی از دستش عصبی ام ۱۱سال ازدواج کردم هیچی نداره

اشکال نداره از الان سروع کن خودت پس انداز کن .منم شوهرم ولخرجه دارم شروع ب پس اندازی میکنم خودشم خبر نداره 

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.
اشکال نداره از الان سروع کن خودت پس انداز کن .منم شوهرم ولخرجه دارم شروع ب پس اندازی میکنم خودشم خبر ...

انشالله باید خودشونم بخوان 

شورای مردم از جمع کردن مال کم نمیزارن ماهم خودمون باید چکه چکه جمع کنیم تو این گرونی

انشالله باید خودشونم بخوان شورای مردم از جمع کردن مال کم نمیزارن ماهم خودمون باید چکه چکه جمع کنیم ت ...

ت چیکار ب خودش داری بزار سرش ب سنگ بخوره.  ت برا خودت پس انداز کن .مگه بهت خرجی نمیده؟ 

من خودم حتا شده  ۲۰ تومن ۵۰ تومن  پس انداز میکنم  

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.