2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر واس چیه

86 بازدید | 8 پست

امروز رفتم دکترزنان تست پاپ اسمیرانجام داد هزینه گرفت وگفت جوابش دوهفته دیگ میاد.ازاتاق اومدم ییرون منشی یه برگه برداشت روش یه چیزایی نوشت ک راجع ب پاپ اسمیربود و داد بهم..اون برگه چیه؟؟چیکارش کنم اخه فک کنم گفت ببرش ازمایشگاه چیو ببرم برگه خالی و بردم گفتن واس پاپ اسمیره نمونه باید بدی نمونه رو دکترنداد بهم والبته کلی نمونه تواتاقش بود ن تنها فقط واس من.پاپ اسمیراصلا چی هست واس سرطان و این چیزاس؟من عفونت داشتم رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واس یه عفونت چ تستی اخه.بعد اون برگه چیه منشی بهم داده؟وقتی تست وخودشون انجام دادن برگه واس چیمه؟؟

واسه ازمایشه دیگه

و خب میخواد مطمعن شه دکتر که علم غیب نداره😅صرفا میخواد یموقع چیز دیگه ای نباشه و تشخیصش دقیق باشه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
منشی بهت برگه داده نباید بپرسی این چیه چیکارکنم کجابرم؟؟

گفت باید ببری ازمایشگاه..کلا چهارتامنشی داره همه ازدم اسکل..رفتم ازمایشگاه میگن ازمایش پاپ اسمیر .درحالی ک خود دکتر پاپ اسمیرگرفت ازم..کدرهگیری دادن گفتن سونو ودارو رفتم سونومیگن سونو ثبت نشده زنگ زدم میگن عه حتما اشتباه گفتیم بهت فقط دارو😐