2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو حرفه ای بودی

تازه دو تا اکانتم دارم🙁😂 دوبل شکست میخورم 😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

جدی ؟ فکر میکردم خیلی کمه

نه خوبه ارزش داره بزار لیست بشه کم کم ۷الی۸میلیون میگیری 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

دیدم تو دیوار یهو همه گذاشتن اکانت همستر برای فروش تعجب کردم .... پس همستر تموم شد

تموم نشده  سازنده هاش با هم درگیر شدن یکیش گفته همستر کلاهبرداری هست بعد این قصیه خیلیا خارج شدن خیلیام هنوز دارنش

دوشنبه ..باید تن بخری حالا جلوتر یا همون روز بریزی کیف تنکیپر که بتونی کارمزد ربات بدی ارز تو بریزی ...

مرسی، دو تا اکانت دارم، هر دورو به یه کیف پول وصل کنم اشکالی داره؟ واسه این میگم که یه تون بخرم برای یه کیف پول 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مرسی، دو تا اکانت دارم، هر دورو به یه کیف پول وصل کنم اشکالی داره؟ واسه این میگم که یه تون بخرم برای ...

داخل همون تنکیپر یه ولت دیگه درست کن هر کدوم جدا نصب کن. برای هر کدوم هم نیم تن کافیه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

داخل همون تنکیپر یه ولت دیگه درست کن هر کدوم جدا نصب کن. برای هر کدوم هم نیم تن کافیه

اره جداگونه وصلشون کردم، باشه ممنون

برای ثبت نام توی صرافی  و تون خریدن تا کی وقت هست؟ 

اره جداگونه وصلشون کردم، باشه ممنونبرای ثبت نام توی صرافی و تون خریدن تا کی وقت هست؟

قبل دوشنبه کاراشو بکن خیالت راحت باشه ..صرافی بیت ۲۴توصیه میکنم کار باهاش راحتهذ

قبل دوشنبه کاراشو بکن خیالت راحت باشه ..صرافی بیت ۲۴توصیه میکنم کار باهاش راحتهذ

از کجا پیداش کنم؟ توی گوگل بیت24 بزنم میاره؟ 

از کجا پیداش کنم؟ توی گوگل بیت24 بزنم میاره؟

مایکت هم هست 

مایکت هم هست

چقد سوال پرسیدم، مرررسی که وقت گذاشتی 🌹🌹