2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکرگزاری کلی اینه که هر موقع صبح که از خواب بیدار شدی بگو خدایا شکرت که امروز درهای نعمت و ثروت و سلامتی و رفاه و آرامش به روی من باز شده

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

هر روز از خواب بیدار شدی

یه دفتر بردار خب

بعد بنویس

۱_خدایا شکرت مهدی عاشق من است

۲_خدایا شکرت جیب من پراز پول است 

۳_خدایا شکرت عشق و ارامش در خانه جاریست

۴_خدایا شکرت من بسیار زیبا هستم

۵_ خدایاشکرت من ماشین دنا خریده ام

خدایا شکرت.    خدایاشکرت.   خدایاشکرت

و میتونی جملات و هر روز تغییر بدی و جمله دیگه بنویسی

خیلییی موثره

کلی قانون هس این یکیشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اول این ک به هر چی ک می خواهی برسی باااااید حست خوب باشه هیجان داشته باشی شاد باشی. ایمان و یقین داشته باشی اگر ناامید باشی شک داشته باشه ترس داشته باشی صدی هم ک شکرگزاری بنویسی نتیجه نمی گیره پس در هر حالی حستو سعی کن مثبت نگه داری و این ک وقتی شکرگزاری می نویسی با حس خوب بنویس این کلید هسته

صبح ک بیدار میشی شب ک ب خواب میری سپاس گزاری هاتو بنویس. وقتی می نویسی قدرتش خیلی بیشتر میشه. اول برای داشته هات شکرگزاری بنویس مثلا سپاس گزارم ک از سلامت جسمی و روحی کامل برخوردارم 

سپاس گزارم ک از قدرت بینایی برخوردارم می تونم عزیزانم رو ببینم 

از قدرت لامسه برخوردارم می تونم عزیزانم و درآغوش بگیرم و لمس کنم 

بعد هر آنچه ک دوست داری داشته باشی و فکر کن ب دست آوردی و براش شکرگزاری کن با حس هیجان و شاد اگر الان بهت بگن این 206 از شما چ حسی بهت دست میده با همون حس بنویس سپاس گزارم ک یک 206 سفید مثلا مدل بالا با صندلی های راحت و شیشه های دودی گرفتم 

شما هر چی ک می خواهی بنویس با هر شرایطی ک دوست داری همه رو ک نوشتی بعد خودکار و بزار کنار و شروع کن تکرار کردن هر سپاس گزارم و سه دفعه تکرار کن بعد بقیه جمله لازم نیس سه بار بنویسی ولی موقع تکرار هر سپاس گزارم و سه بار تکرار کن

براساس تجربه میگم بهت من یک بار سپاس گزارم و تکرار میکردم قدرت داشت ولی وقتی یاد گرفتم سه دفعه تکرار کنم خیلی قدرتش بیشتر شد اینو تو کتابی نگفته تجربه ی خودم هس. البته تو معجزه شکرگزاری گفته ک سه بار بگو. ولی نگفته قدرتش بالاتر از یک بار هس ولی من اینو خودم درک کردم واقعا

اگر چیزی دور از ذهنت هس و ذهنت نمی تونه قبول کنه یک درجه خواسته تو بیار پایین تر. هر چی ک میگی ذهنت باید باور کنه و قبول کنه اگر 206 خیلی برای ذهنت بالا هس پراید بگو. باید کم کم مدار ذهنیت بره بالا. 

البته من برای خواسته هایی ک یکم ذهنم قبول نمی کنه می نویسم ب گونه ای ک فکرشو نمیکردم یعنی در کمال تعجب و ناگهانی و معجزه وار 

مثلا اگر 206 دور از ذهنم هس می نویسم سپاس گزارم ب گونه ای ک فکر شو نمی کردم یک. 206 سفید مدل بالا گرفتم. بعد کم کم اینقدر ک میگم ذهنمم باور می کنه 

اینم تو کتابی نگفته ولی براساس تجربه ی خودم گفتم. اینجوری چیزایی ک دور از ذهنمم هس اتفاق میوفته

مورد آخر این ک نباید از کلمه های منفی استفاده کنی فقط مثبت مثلا در از جون مریضی نباید بنویسی سپاس گزارم مریضیم خوب شد. باید بنویسی سپاس گزارم ب سلامتی رسیدم 

دستت درد می کنه نباید بنویس سپاس گزارم درد دستم خوب شد چون ذهنت بازم میره ب سمت درد دستت 

باید بنویسی سپاس گزارم ک دست های سالم و پرقدرتی دارم ک مثلا می تونه برای شکرگزاری از خدا بنویسه 

یا دست های سالم و قدرتمندی دارم ک ب خانواده ام و همسرم خدمت کنم یا از مهمونام پذیرایی کنم. دیگه هر چی ک تو ذهنت میاد و ب قلبت میشینه