2777
2789
عنوان

با دوست پسرم چه کنم

178 بازدید | 8 پست

سلام دوباره 

بچه ها برادر من حدود دو ساله که ازدواج کرده (الان ۲۵ سالشه)

مهرداد توی دانشگاه با مائده آشنا میشه و بعد از یک سال دوستی با هم ازدواج میکنن.

اوایل که نامزد بودن مائده فوق العاده بود ینی میومد خونه مامانم کل خونه رو گردگیری میکرد غذا میپخت و همیشه اخر هفته ها خونه مامانم اینا بودن اما چند ماه که از ازدواجشون گذشته رفتارش ۱۸۰ درجه تغییر کرد ینی دیگه هیچ کمکی به مامانم نمیکنه و همیشم با من با تیکه حرف میزنی و اینکه خیلی کم میشه که بیاد خونه ی مامان و بابام و اگرم بخوایم بریم خونشون همش بهونه میاره و کلا باعث شده که رفتار داداشم هم باهامون تغییر کنه 

خدا شاهده تا حالا هیچ کدوم از اعصای خانوادم از گل نازک تر بهش نگفتیم 

یه ایده بدید که چیکار کنم که دوباره رابطمون مثل دوره ی نامزدیش بشه؟

من واقعا عاشق داداشمم و نمیخوام از دستش بدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبلش نرمال بوده نه بعدش. چه معنی داره که توی دوران نامزدی بیاد گردگیری کنه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

مائده اول عقل نداشته، مائده  الان عاقل شده 

مائده فهمیده عروس یه خانواده  بودن به معنی خدمتکار بودن برای اون خانواده نیست! 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

چی کار دارید اخه 🥲 داداشت بچه نیست که بدون فکر رفتارش با شما تغییر کنه 

کلا وقتی یه بچه ای متاهل میشه و میره سر زندگی خودش طبیعیه رفتارش با خانوادش یکم تغییر کنه 

زن داداشت هم نخواد ارتباط بگیره زوری که نمیشه 

وقتی هم تیکه میندازه یا جوابشو بدید یا بیخیال بشید

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜