2777
2789
عنوان

دچار بحران هجده سالگی شدم😑😂

258 بازدید | 11 پست

از یه طرف به هیچ شغل و هیچ رشته ای علاقه ندارم از طرف دیگه دوست دارم کنکور بدم بعد از همون طرف به رشته ی انسانی و شغلهاش علاقه ندارم از اون یکی طرف به گِل نشستم که واااییی پس آرزوهام چی میشه🥴🤲

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

قدیما این بحران ها از ۳۰ سالگی شروع میشد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ۲۱ همینم دوس دارم ب اروزهام برسم حال ندارم بلند شم .دانشگاه میرم میخوام ول کنم برم سر کار میگم پ ارزوهام چی میشه خلاصه تو بدبختیم

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

وقت هست درست رو سکوی پرتاب هستی

دقت کن و درست برنامه بچین

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم
در هر جا هر مکان پاره وقت
آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات پوستی و مو پشتیبانی همیشگی
و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم
@trustisho روبیکا

پس برو شوهر کن هیچ کاری نمیکنی

آخه مشکل اینجاست ازدواجم دوست ندارم😂🤕

مجبور شدم برم رشته ای که دوستش ندارم الان که دیدم آخر راهم یهو بی انگیزه شدم..

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏
یه حرفه یاد بگیر درامد داشته باشه از درس هیچی درنمیاد بجز دکتری و بعضی از رشته ها که اونم مغز میخواد

درسته منم به همین نتیجه رسیدم  خیلی دوست دارم یه مهارت یاد بگیرم ولی فعلا شرایطشو ندارم

من تو ۲۱ همینم دوس دارم ب اروزهام برسم حال ندارم بلند شم .دانشگاه میرم میخوام ول کنم برم سر کار میگم ...

🤕🫂

درسته منم به همین نتیجه رسیدم خیلی دوست دارم یه مهارت یاد بگیرم ولی فعلا شرایطشو ندارم

منم ندارم میخوام دیپلممو بگیرم برم آرایشگری 

نمیدونم حالا بعضی ها میگن هلال‌احمر آموزش ناخن کاری و اینجور چیزا یاد میده مفت حالا ببینم چی میشه ولی هدفم آرایشگریه