2777
2789
عنوان

پیدا کردن گمشده توسط آینه بین

262 بازدید | 7 پست

بچه ها تا حالا چنین تجربه مشابهی داشتید؟

که چیزی رو آینه بین براتون پیدا کنه یا دزد وسایلتون بگه 

حقیقت هم بگه ؟؟

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

سال ۷۶ اینطورا رفتیم عین سگ دروغ میگفت

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

سال ۷۶ اینطورا رفتیم عین سگ دروغ میگفت

حضوری رفتین؟

یکی هست خیلی ازش تعریف میکنن 

نچیزایی عجیبی بهم گفته نمی‌دونم 

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم میشه حرفشون رو باور کرد یا که مثل این فالگیران یه چیزی میگن حالا 

حضوری رفتین؟یکی هست خیلی ازش تعریف میکنن نچیزایی عجیبی بهم گفته نمی‌دونم

بله

میگفت دختر مجرد نابالغ بیارید مامانم اینا مونو بردن

چشامو بستم والا هیچ چیزی ندیدم. اخرش دختر خودش رو اورد گفت ی مرد قد بلند با کت چرم میبینم

درصورتی ک دزد ما زن بود و یکی از فامیل های نزدیک. چون بعدها ب مامانم گفته بود دزد پولاتو حلال کن داری میری کربلا

مامانم گفت من ب خدا سپردمش و الان چندین سال بدجور کارما داره پس میده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بلهمیگفت دختر مجرد نابالغ بیارید مامانم اینا مونو بردنچشامو بستم والا هیچ چیزی ندیدم. اخرش دختر خودش ...

ای بابا