2777
2789

از چند هفته؟؟؟ و تا کی ادامه داشت؟ 

من الان یه جوریم هی دلم میخواد بالا بیارم ولی نمیارم

فقط حسش هست و آب تو دهنم جمع میشه

چیکار کنم حالت تهوع نگیرم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شش هفته ام بود. خودم خبرنداشتم حاملم. ولی صبا حالم ی جورایی میشد. دیگ بعد ک فهمیدم هروز خرابتر از دیروز. تا19هفتگیم عینه مریضا افتاده بودم توجام. غذامم مادرشوهرم درست میکرد واسم. قرص دمیترون رو تاروز زایمانم مصرف کردم بدون اون قرص واقعا نمیشد😑اگ تهوع اینا داری غذا کم بخور ولی دفعات غذا خوردنتو زیاد کن. مثلا نصف ناهارتو سرسفره بخور نصف دیگشو نیم ساعت بعد. بلافاصله بعد غذا دراز نکش و سعی کن اروم غذا بخوری. اینا خیلی کمک کنندست. 

ببین صبح اگه بیشتر حسش رو داری سعی کن یچی بخوری حالت تهوع کمتر شه مثل بیسکویت ساقه طلایی چوب شور یا نون تست  منم حالت تهوع داشتم انگار مسموم شدم ولی بالا نمیاوردم اون موقع خنک بود من در پنجره باز میکردم هوای خونه عوض شه حالم بهتر میکرد اگه خیلی این حس اذیتت میکنه دکتر بهت قرص میده من بارداری اولم از ماه دو تا اول پنج اینطوری بودم  بارداری دوم از اول تا ماه پنج  بعضیا کمترین بعضیا بیشتر همه شبیه هم نمیشن