2777
2789
عنوان

چطور به ازدواج فکر نکنم

647 بازدید | 18 پست

سلام دوستان عزیز

لطفا راهکاری بدین من اینقدر ذهنم مشغوله ازدواج نباشه! خسته شدم از بس فکر کردم! از بس هر خواستگاری اومد اونی که میخواستم نبود خسته و کلافه شدم!!!

دلم میخواد بهش فکر نکنم دیگه اما نمی دونم چطوری!

لطفا راهنماییم کنید🙏

عزیزم خسته نشو. چون اگر خسته بشی احتمال اینکه انتخاب اشتباه بکنی زیاده .‌در کل خواستگاری اونم از نوع سنتیش خیلی حس بدی رو منتقل می‌کنه. من خودم خییییلی اذیت میشدم. ولی باید صبر کنی تا کسی که لایقتع بیاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن معیارهاتو درست انتخاب کنی...همه ی آدم ها کاستی هایی دارن...خودتم قطعا یه سیری کاستی هایی داری

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه سری

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم خسته نشو. چون اگر خسته بشی احتمال اینکه انتخاب اشتباه بکنی زیاده .‌در کل خواستگاری اونم از نوع ...

دیگه دارم دیوونه میشم! اونی که میخوام نیست! یه به دلم نمیشینن یا به دلم میشینن ولی یه رفتاری می کنن که نپذیرم!

اصلا دلم میخواد به مقوله ی ازدواج فکر نکنم! 

حس می کنم هرچی بیشتر فکر می کنم کمتر بهش نزدیک میشم!

برو دنبال یه سر گرمی 

دنبال یه هدف 

به مزایای مجردی فکر کن مثلا ،ازادی و استقلال 

میتونی بیشتر تجربه کنی 

تو اجتماع باشی ( نمیگم تو متاهلی نمیشه ولی شاید مورد درستی گیر نیاد که ازادی بهت بده) 

دیدی همه ی راه ها رو رفتی و لی هنوز فکرت مشغوله حتما برو مشاوره

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
سعی کن معیارهاتو درست انتخاب کنی...همه ی آدم ها کاستی هایی دارن...خودتم قطعا یه سیری کاستی هایی داری

والله معیارهام اخلاق، شخصیت و شعوره

به دلمم بشینه بتونم دوسش داشته باشم

یه ساز یاد بگیر واسه سرگرم شدنت به کارای روزمره هرکاری که میدونی می‌تونه حالتو خوب کنه انجام بده بای ...

آره عزیزم موافقم

باید به خودم فرصت بدم، یه کم از این حال و هوا فاصله بگیرم!

یاد گرفتن یه ساز، فکر کنم هزینه ی بالایی داره، باید ساز رو بخری و ...

برو دنبال یه سر گرمی دنبال یه هدف به مزایای مجردی فکر کن مثلا ،ازادی و استقلال میتونی بیشتر تجربه کن ...

ممنون عزیزم

بله مشاوره هم فکر بدی نیست ولی نتونستم مشاور خوبی پیدا کنم تا الان