ولی واقعا تمومی نداره،روی کابیتو پاک میکنی داخلش میمونه،
گاز رو پاک میکنی هود میمونه
صبح جارو میزنی ،شب میبینی همین آش و کاسس،
گردگیری میکنی میبینی اون یکی اتاق مونده،
لباس میشوری میبنی ظرفا مونده و ..و...و...و....
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا خیلی چرته کلی باید وقت بزاریی تمیز شه بعد تو دو دیقه مثه روز اولش میشه
شما همان کتابهایی هستید که میخوانید، فیلمهایی که میبینید، موسیقیای که گوش میدهید، آدمهایی که وقتتان را با آنها میگذرانید، گفتوگوهایی که مشغولشان میشوید.آنچه به مغزتان میخورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍
من خونه ی بابامم اینجا خیلی کثیف میکنن میگم شاید ازدواج کردم دو نفر باشیم تمیز بمونه ولی اینجا همش ه ...
نه دو نفرم بودیم ما همین بود الان سه نفریم. امروز مثلا میخوام لباس اتو کنم. بعد دو سه تا کابینت هست ببینم کی وقت میشهاونارو تمیز کنم. تا اونا تمیز شن لباس جدید برای اتو جمع شده. جارو گردگیری که هر روزه. دیگه ابنجوریه که تموم نمیشه