ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
اگه همون گوشی وامونده رو بندازی اونور بری یه کار یاد بگیری بیست سال از هم سن و سالات جلو میفتی
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا گوش میدی؟ چیزایی که میگم به خود پونزده سالم میگم دوست داشتی بهش فکرکن
بجای اینکه وقتتو تو نی نی سایت هدر بدی برو زبانتوتقویت کن یه ساز و یه ورزش رو شروعکن و ادامه بده تا جاییکه میتونی کتابای خوب بخون بعد از کنکورت چند ترم که خوندی ایلتس بگیر اپلای کن دانشگاههای خارج از ایران و برو
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
فعلا تا ۱۸ سالگی یا تا سنی که وارد دانشگاه نشدی یا کار خودتو راه ننداختی به فکر هیچ جیز جانبی ای نباش...به اینام که میگن درس تباهیه و اینا گوش نکن واسه کسی ک باباش کشتی روی آب نداره یا پشتوانه مالی حسابی نداره درس بهترین راه واسه رسیدن به آرزوهاشه...با آدم ناباب نگرد اصلنم تو انتخاب اطرافیانت ریسک نکن
هروقت حس کردی داری عاشق میشی یه کشیده بزن زیر گوشت بگو غلط اضافی ممنوع
این خیلی خوب بود🥲😂
ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
پس حتما بش عمل کن پوستم کنده شده تا به این حرف برسم
باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴 تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی... بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.
من نمیتونم کنار بیامخودمو از زندگی اون و این کره پاک میکنمب زودی
میدونستی اون دنیاتم خراب میکنی؟
منم زیاد ب خودکشی فکر میکنم ولی تهش خودمو قانع میکنم.
همه مشکل دارن ولی دلیل نیس برن خودشونو بکشن.
قوش باش قشنگم:)
میدونستی اون دنیاتم خراب میکنی؟منم زیاد ب خودکشی فکر میکنم ولی تهش خودمو قانع میکنم.همه مشکل دارن ول ...
قوی*